Aaron Mulder BV

Aaron Mulder BV, opgericht op 22 mei 2006, is een innovatief bureau voor markt- en opinieonderzoek. Binnen de organisatie worden uitgebreide studies uitgevoerd naar producten, diensten en trends, met een specifieke focus op de vastgoedmarkt. Op basis van marktonderzoek en trends in vastgoedtrends worden financieringsstrategieën voor vastgoedprojecten uitgevoerd. De vastgoedportefeuille omvat (financieringen voor) appartementen, garageboxen en een commercieel object.

In de leef- en werkomgeving van Aaron Mulder draait alles om het concept van “Eclectisch Leven en Werken”. Het interieur is samengesteld met een harmonieuze mix van exclusief designelementen. Zorgvuldig geselecteerde exclusieve stukken zoals sculpturen, foto-artistiek en ledlampen worden met precisie gekozen om het interieur te verrijken met levendige kleuren en subtiel bij te dragen aan de ambiance. Elk object heeft een verhaal, zoals de originele Italiaanse vintage tijgerbeelden die hun oorsprong vinden in inspirerende reizen door Italië en Thailand (Azië). De tijger (Yant) staat symbool voor kracht en moed, en heeft een spirituele en ondernemende betekenis. Het centrale thema van durven, dromen en doen weerspiegelt de kernwaarden van het ondernemerschap bij Aaron Mulder BV.

Contact Aaron Mulder BV

Bezoek- en postadres
Aaron Mulder BV
Bellefroidlunet 23a
6221 KS Maastricht
Limburg
Tel: +31(0)643469353
Web: www.AaronMulder.nl

"Artificial Intelligence, Blockchain, Big Data, Apps, Social Media en diverse andere disruptieve technologieën kunnen mogelijkheden voor groei en maatschappelijke meerwaarde creëren", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl).
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2024 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.000,30.000