Aaron Mulder BV

Aaron Mulder BV is een markt- en opinieonderzoekbureau dat is opgericht op 22-05-2006. Binnen Aaron Mulder BV worden onderzoeken naar producten, diensten en trends in (met name) de vastgoedmarkt en in de breedste zin van het woord uitgevoerd. Op basis van marktonderzoek en bijbehorende vastgoedtrends volgen financieringen van vastgoed in binnen- en buitenland.

Eclectisch werken en wonen
De woonstijl eclectisch staat centraal als thema binnen de woon- en werkruimtes van Aaron Mulder. De basis van het interieur is een combinatie van modern, strak en steriel, waarbij opvallende exclusieve en zorgvuldig gekozen voorwerpen (zoals beelden en photo art) de aandacht trekken en kleur geven aan de ruimte. Geïntegreerde kleurrijke lichtelementen geven op een subtiele wijze sfeer aan de ruimte. Achter ieder voorwerp in de ruimte zit een verhaal. De Italiaanse vintage design tijgerbeelden komen bijvoorbeeld voort uit inspiratie van reizen door Thailand (Azië). De Tiger (Yant) is het symbool van kracht en dapperheid die te maken heeft met spiritualiteit en ondernemerschap. Durven, dromen en doen staan centraal in het ondernemen.

Voor meer informatie neem contact op met Aaron Mulder.

Bezoek- en postadres Aaron Mulder BV:
Bellefroidlunet 23a
6221 KS Maastricht
Limburg
Tel: +31(0)643469353

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2023 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000