Social media marketing

Social media marketing is gericht op het inzetten van sociale media om uw doelgroep te informeren over actualiteiten. Het bereiken van doelstellingen via social media marketing vergt veel kennis en ervaring. Met name het realiseren van conversie (doelen zoals inschrijven op nieuwsbrief, verkopen, ingevulde contactformulieren e.d.) geeft per sociale medium wisselende resultaten. Om social media marketing succesvol in te zetten moeten we o.a. de doelgroep (en randvoorwaarden) vaststellen, aanspreken via het het juiste kanaal, met de juiste boodschap en o.a. op het juiste tijdstip. Groot voordeel van het inzetten van social media marketing is dat u snel en relatief goedkoop exact op uw doelgroep kunt targetten. “Gericht schieten in plaats van met hagel”.

Dankzij vele jaren (meertalige en meer-landen) ervaring met social media marketing, van virale campagnes tot grote advertising campagnes in zowel B2B als B2C kunnen wij daadwerkelijk meetbare conversies realiseren. Sociale media kunnen ook worden ingezet customer-service of de product/dienst-ervaring te verbeteren. Sociale media zijn vaak een medium dat raakvlakken heeft met de helpdesk of bijvoorbeeld front-office binnen de organisatie.

Waarom social media marketing toepassen:

  • Social media zijn kansrijk, snel en relatief goedkoop
  • Uw doelgroep is aanwezig op sociale media, van bestuursvoorzitter tot kampeerder
  • Door inzet van sociale media kunt u uw doelgroep beter bedienen
Doelstellingen, rendement en meetbaarheid staan voorop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over online marketing.
"Blockchain technologie en Smart contracts zullen kansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Blockchain
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement