Evenementen

Alle fysieke evenementen zullen tot nader bericht geen doorgang vinden in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het Covid-19 virus.

Voor Covid-19 had op woensdagmiddag 15 mei de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” plaatsgevonden. Deze paneldiscussie was een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht. “Tijdens de paneldiscussie hebben we de tientallen jaren kennis en ervaring van de panelleden vertaald naar concrete cases van digitale transformaties en groeistrategieën waarbij Artificial Intelligence, Blockchain, Compliance en andere (disruptieve) technologieën worden ingezet”, aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl).

Neem contact op met Aaron Mulder (tel: +31643469353) voor meer informatie over de events. U kunt kosteloos deelnemen aan het ICTloket.nl netwerk door u aan te melden voor de nieuwsbrief van ICTloket.nl.

Onderstaande formulier staat online voor toekomstige events:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2021 ICTloket.nl     Privacy Statement