Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event: 29-05-2018

Met gepaste trots nodigen wij u uit op dinsdagmiddag 29 mei 2018 om (kosteloos) deel te nemen aan het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event” bij Rebelle in de “Augustijnenkerk” te Maastricht. We starten deze middag met inspirerende presentaties van Electra Coin en Module ICO. Aansluitend zal een interactieve plenaire discussietafel en een netwerkborrel plaatsvinden. Bij dit event zult u inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, ICO’s, Blockchain technologie en de juridische en fiscale aspecten daarvan. Alle gasten op het event ontvangen een gratis wallet met “Follow coin” cryptocurrency van EHBCrypto.nl. Lees verder voor meer informatie.

Is Cryptocurrency een “bubbel” of stijgen naar ongekende technologische en financiële hoogtes. Volgens ICTloket.nl is het zeer waarschijnlijk is dat “Blockchain technologie (of things) & Smart contracts” zich exponentieel zullen ontwikkelen en limietloze mogelijkheden bieden. Ontdek de kansen en bedreigingen voor uw business en doe mee aan het discussiepanel bij Rebelle Maastricht.

Bitcoin, Blockchain en Altcoins
De oorsprong van de Bitcoin ligt in haar blockchain. Een blockchain is een grote database, waar alle informatie over de transactie wordt opgeslagen zoals een openbaar online-register. Computers die aangesloten zijn op de blockchain zorgen ervoor dat een transactie herleidbaar is in aantal, hoeveelheid, tijd en geschiedenis. Omdat het handelsverkeer zich tot twee partijen richt, is er ook geen tussenkomst meer nodig van een derde partij (zoals tussenkomst van een bank of een notariskantoor). Alle andere munten dan de Bitcoin worden Altcoins genoemd. De Bitcoin is een soort “moedermunt”, waarbij Altcoins alternatieve munten zijn (ten opzichte van de Bitcoin).

Cryptovaluta top 5 (van ICTloket.nl lange termijn portfolio: ETH 40%, NEO 40%, XLM 10%, BTC 5%, ECA 5%):
1. Ethereum (ETH) is het meest populaire (gedecentraliseerde) blockchain applicatie platform (met slimme contracten en lagere transactiekosten). Ethereum is een “disruptive technology” en een platform voor “internet of things”.
2. NEO (NEO) maakt ook gebruik van blockchain-technologie en digitale identiteit om “assets” te digitaliseren en het beheer van digitale “assets” te automatiseren met behulp van slimme contracten.
3. Stellar (XLM) is een platform dat banken, betalingssystemen en mensen met elkaar verbindt. Stellar wordt ook wel de toekomst van bankieren genoemd.
4. Electra (ECA) is een gedecentraliseerde cryptocurrency, met razendsnelle transacties, zeer lage tarieven, milieuvriendelijk energieverbruik, microbetalingen, betalingsoplossingen voor winkels en anonieme transacties.
5. Bitcoin (BTC) is een soort “moedermunt” en virtueel betaalmiddel, waarbij Altcoins alternatieve munten zijn (ten opzichte van de Bitcoin).

Module ICO
Op het Module platform kunt u ongebruikte GB opslag verhuren en minen!
1. Er zijn miljarden smartphones en IoT-apparaten met ongebruikte opslagcapaciteit
2. Wereldmarkten, bedrijven en overheid hebben opslagcapaciteit nodig
3. De blockchains zijn gecentraliseerd, complex en crypto-mining vereist veel middelen en infrastructuur. Het is tijd om een eerlijk mining algoritme te bedenken voor alle deelnemers. Module geeft kansen en oplossingen!

Gemakkelijk cryptomunten kopen?
Bij EHBCrypto.nl kunt u snel en makkelijk cryptomunten kopen. Reken af met een van de bekende betaalmethodes. Alle gasten op het event ontvangen een gratis wallet met “Follow coin” cryptocurrency van EHBCrypto.nl. Bezoek de website van EHBCrypto.nl voor het aanschaffen van cryptomunten.

Presentatie en discussiepanel
Bob van Egeraat, Thomas Otter & Robert Bakker – Cryptocurrency (Electra Coin)
Aaron Mulder – Cryptocurrency (spreker voor Module​ ICO)
De Cryptobloggers – Cryptocurrency
Edward Goessens – Blockchain (directeur TCC The Computer Company, Perfection Automatiseringen, Digiaccess)
Laurens Thissen – Legal (IE / IT / Pivacy / Media: Adelmeijer Hoyng Advocaten)
Panelvoorzitter: Aaron Mulder (directeur ICT Loket, Innovatie Loket, Aaron Mulder BV)

Programma
Datum: 29-05-2018
Inloop: 15:30 tot 16:00 uur
Opening: 16:00 tot 16:10 uur Aaron Mulder, directeur ICTloket en Ibe Aerts, Rebelle Maastricht (EMG)
Afsluiting en dankwoord: 17:50 tot 18:00 uur
Netwerkborrel: 18:00 tot 19:00 uur
Doelgroep: Zakelijk
Dresscode: Business
Locatie: Rebelle Maastricht
Hapjes en drankjes: Kosteloos dankzij businesspartners
Deelname: Kosteloos dankzij businesspartners
Aantal deelnemers: Maximaal 125 deelnemers

Rebelle Maastricht
Rebelle Maastricht is gevestigd in de “Augustijnenkerk”, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur. Rebelle, uniek, veelzijdig, creatief, professioneel en een tikkeltje rebels.

Parkeren
Q-Park Mosae Forum, Maasboulevard 40, 6211 JW Maastricht (voor eigen rekening) of zie Parkeren-Maastricht voor een volledig overzicht (incl. goedkope parkeerplaatsen).

Businesspartners Crypto event

Aanmelden via onderstaande registratieformulier:


Neem contact op met Aaron Mulder (tel: +31643469353) voor meer informatie over dit evenement. ICTloket.nl is geen financiële instelling en zal geen beleggingsadviezen verzorgen op dit evenement. Het betreft een informatief evenement. U kunt kosteloos deelnemen aan het ICTloket.nl netwerk door u aan te melden voor de nieuwsbrief van ICTloket.nl. Het evenement is gericht op de zakelijke markt.

Inschrijven:

Aanhef

Naam en achternaam (verplicht)

Bedrijf

Functie

Adres en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Opmerkingen

Dit betreft een kwalitatief georganiseerd evenement, doch een evenement bezoeken is op eigen risico:

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Inschrijven nieuwsbrief:

Vul onderstaande karakters in
captcha

LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement