15 mei: Digitale Transformatie & Disruptieve Tech.

Graag nodigen wij u uit op woensdagmiddag 15 mei 2019 om (kosteloos) deel te nemen aan de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” tijdens het groots opgezette zakelijke evenement “Limburg Leads 2019” in het MECC te Maastricht. We starten om 16.00 uur in het Euregio Theater gedurende de eerste event-dag met een interactieve plenaire paneldiscussie. Er kunnen slechts 80 deelnemers aan dit event deelnemen dus meld u snel aan via het formulier op deze pagina.

Op welke wijze kan uw organisatie verder groeien en innoveren met behulp van Digitale Transformatie & Disruptieve Technologie?
“Tijdens de paneldiscussie gaan we de tientallen jaren kennis en ervaring van de panelleden vertalen naar concrete cases van digitale transformaties en groeistrategieën waarbij Artificial Intelligence (Big Data, Internet of Things, Social Media, Mobile, Business Intelligence), Blockchain (Transparency, Smart Contracts, Advanced Analytics), Compliance (IE Legal) en andere (disruptieve) technologieën worden ingezet”, aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Aaron zal als dagvoorzitter de discussie leiden vanuit zijn ervaring met digitale transformaties in het bedrijfsleven en de overheid. Tom Herberighs (Business Development Director) zal namens TCC The Computer Company deelnemen aan de paneldiscussie. Naast TCC The Computer Company zullen Laurens Thissen van T-IP Legal vanuit het belang van compliance en FINVIZI vanuit haar internationale outsourcing en innovatie ervaring plaatsnemen in het panel. Andere panelleden zullen nog bekend worden gemaakt.

“Elke organisatie heeft op dit moment te maken met digitale transformatie, digitaal is het nieuwe normaal. De grens tussen fysieke- en digitale dienstverlening vervaagt steeds verder. De digitale wereld van vandaag is zeer transparant en anderzijds ook enorm complex. Dit vraagt om een nieuwe manier van werken, denken en doen. De thema’s digitalisering, duurzaamheid en het stimuleren van creativiteit spreken ons bijzonder aan als ICT dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring”, aldus Tom Herberighs.

Limburg Leads 2019
Op 15 en 16 mei is MECC Maastricht het zakelijk epicentrum van de Euregio. Niet alleen is het de plek om succesvolle ondernemers en sprekers te ontmoeten, het is ook twee dagen lang het kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en health. Limburg Leads is een samenwerking van o.a. Brightlands, Provincie Limburg, WijLimburg, MKB-Limburg, etc. Bezoek de website van Limburg Leads voor meer informatie over de beurs. Beide dagen kunt u ICTloket.nl en de partners vinden op beursplatform.

Meer info over het event zal spoedig volgen via deze pagina.

Neem contact op met Aaron Mulder (tel: +31643469353) voor meer informatie. U kunt kosteloos deelnemen aan het ICTloket.nl netwerk door u aan te melden voor de nieuwsbrief van ICTloket.nl.

Aanmelden event 15 mei:

Aanhef

Naam en achternaam (verplicht)

Bedrijf

Functie

Adres en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Opmerkingen

Dit betreft een kwalitatief georganiseerd evenement, doch een evenement bezoeken is op eigen risico:

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Inschrijven nieuwsbrief:

Vul onderstaande karakters in
captcha

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2019 ICTloket.nl     Privacy Statement