Doelstelling

ICTloket.nl B.V. is een zakelijke advies- en netwerkorganisatie. De consultancy van ICTloket bestaat o.a. (naast evenementenorganisatie) uit website / webportal projectmanagement en maatwerk online marketing. ICTloket is een kenniskruispunt voor ICT, online marketing en innovatie. Bij de netwerkevenementen worden bezoekers in de gelegenheid gesteld hun netwerk te versterken en kennis te vergroten. Bezoekers van ICT Loket kunnen advies bij ICT vraagstukken inroepen.

Evenementen

  • Discussiepanels
  • Netwerkborrels
  • Congressen
  • Workshops
  • Masterclasses
  • Beurzen

Consultancy
De consultancydiensten bestaan o.a. uit het opstellen en uitvoeren van strategische online marketingplannen: internetmarketing, zoekmachine optimalisatie seo, zoekmachine adverteren sea, bannercampagnes, remarketing, social media marketing, affiliate marketing, app marketing en e-mail marketing. Doelstellingen, effectiviteit, meetbaarheid (Analytics) en conversie staan centraal. Het werkgebied van ICT Loket is voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Curaçao en Aruba en met name de steden Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Venlo, Eindhoven, Den Haag, Delft, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Voorgeschiedenis
Aaron Mulder (Hoogstarter Hogeschool Zuyd) was projectleider van ICTloket en heeft de eindverantwoordelijkheid gekregen voor de exploitatie van deze organisatie (ICT Loket BV. KvK: 14089683) Hogescholen Zuyd, EICT (kennispoort), de deelnemende bedrijven, Provincie Limburg, EFRO en diverse organisaties hebben de opstart van dit initiatief mede mogelijk gemaakt. Een van de doelstellingen is om de relatie tussen onderwijs en bedrijfsleven te versterken en om bedrijven met (nieuwe) mogelijkheden van ICT te laten kennismaken. Het ontwikkelen van consultancydiensten en verzorgen van ICT automatiseringsadvies zijn tevens doelstellingen. Door de sterke groei zijn in de loop van de jaren diverse nieuwe bedrijven/businesspartners/sponsoren, instellingen en organisaties aangesloten. In 2008 is ICTloket Vlaanderen opgericht in samenwerking met de Katholieke Hogeschool Limburg. In 2012 is het project ICTloket.be Vlaanderen afgerond.

"Blockchain technologie en Smart contracts zullen kansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Blockchain
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement