Doelstelling

ICTloket.nl BV is een full service, creatief en datagedreven online marketing bureau dat is gespecialiseerd in digitale transformaties en projectmanagement. ICTloket begeleidt website- & -portal projecten waarbij techniek, vormgeving en online marketing samenkomen. Bij de digitale transformatie van bedrijven en organisaties vernieuwen, optimaliseren, integreren en automatiseren wij werkprocessen zodat de kansen van big data, social media, mobile, blockchain, internet of things, artificial intelligence en andere technologieën optimaal worden benut. ICTloket is een kenniskruispunt voor ICT, online marketing en innovatie. Bij de evenementen worden bezoekers in de gelegenheid gesteld hun netwerk te versterken en kennis te vergroten. Bezoekers van ICT Loket kunnen advies bij ICT vraagstukken inroepen.

Evenementen

  • Discussiepanels
  • Netwerkborrels
  • Congressen
  • Workshops
  • Masterclasses
  • Beurzen

Online marketing pioniers
Meer dan 17 jaar geleden zijn wij gestart als één van de pioniers op gebied van online marketing. Onze online marketingstrategieën zijn gebaseerd op data analyse, gericht op conversie en statistisch onderbouwd. Doelstellingen worden meestal ruim overtroffen en het beste resultaat behalen (tegen de laagste klikprijzen) is onze drijfveer. Het werkgebied van ICT Loket is voornamelijk in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Curaçao, Bonaire en Aruba en met name in de steden Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Venlo, Eindhoven, Den Haag, Delft, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Assen.

Voorgeschiedenis
Aaron Mulder (Hoogstarter Hogeschool Zuyd) was projectleider van ICTloket en heeft de eindverantwoordelijkheid gekregen voor de exploitatie van deze organisatie (ICT Loket BV. KvK: 14089683) Hogescholen Zuyd, EICT (kennispoort), de deelnemende bedrijven, Provincie Limburg, EFRO en diverse organisaties hebben de opstart van dit initiatief mede mogelijk gemaakt. Een van de doelstellingen is om de relatie tussen onderwijs en bedrijfsleven te versterken en om bedrijven met (nieuwe) mogelijkheden van ICT te laten kennismaken. Het ontwikkelen van consultancydiensten en verzorgen van ICT automatiseringsadvies zijn tevens doelstellingen. Door de sterke groei zijn in de loop van de jaren diverse nieuwe bedrijven/businesspartners/sponsoren, instellingen en organisaties aangesloten. In 2008 is ICTloket Vlaanderen opgericht in samenwerking met de Katholieke Hogeschool Limburg. In 2012 is het project ICTloket.be Vlaanderen afgerond.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement