Online Marketing

Meer dan 18 jaar geleden zijn wij gestart als één van de pioniers op gebied van online marketing. Onze online marketingstrategieën zijn gebaseerd op data analyse, gericht op conversie en statistisch onderbouwd. Met onze succesvolle online marketingstrategieën hebben wij honderden bedrijven en organisaties geholpen met het realiseren van enorme bezoekersaantallen en de beste verkopen tot gevolg. Het werkgebied is voornamelijk nationaal, maar ook internationale projecten in Europa, Azië en Amerika (Caraïbische eilanden) komen voor. Doelstellingen worden meestal ruim overtroffen en het beste resultaat behalen (tegen de laagste klikprijzen) is onze drijfveer. Bereik de gewenste doelgroep, op het juiste moment, met het beste advertentie en via het meest kostenefficiënte kanaal.

“Google heeft me erkend als gecertificeerde AdWords-professional. Ik ben gekwalificeerd voor de volgende onderdelen: Google Ads, Display ads, Mobile ads, Video ads, Merchant ads en Analytics”, aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl).

Online marketing:

Actief in o.a.: ICT, zakelijke dienstverlening, groothandel, vakantie – recreatie, vastgoed, personeel – vacatures, gaming – casino, meubels, media, etc.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over online marketing.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2019 ICTloket.nl     Privacy Statement