Event-update: Unieke offroad tour door Zuid-Limburg

Op zaterdag 9 maart 2024 nam ICTloket Motorsport deel aan een unieke offroad toerrit door Zuid-Limburg, georganiseerd door de Stichting Dutch Mountains Greenlaning Limburg. Greenlanen is een combinatie van 4×4 offroad en verharde wegen rijden, genietend van de omgeving. We reden met een duidelijk en veelgebruikt bol-pijl systeem, waarbij de bijrijder de route leest en aan de rijder aanwijzingen geeft. Bij het greenlanen hanteren zij de “groene code” en wederzijds respect met overige weggebruikers. Deze bijzondere rit met de naam, Limburg Mien Landj 4×4 Greenlane tour, strekte zich uit over meer dan 100 kilometer, met het vertrekpunt bij de Oude Pastorie in Beek. In hun Facebook-groep vindt u meer informatie over de activiteiten en de bijbehorende agenda. Het was een lange maar fantastische rit, waar ca. 40 enthousiastelingen uit Nederland en België samenkwamen.

Dit evenement sluit perfect aan bij de kern van de motorsportinitiatieven van ICTloket.nl, die zich volledig richten op innovatie en samenwerking. Bij ICTloket.nl omvatten de motorsportinitiatieven een breed scala aan activiteiten, waaronder 4×4 tours, circuit rijden en het bezoeken van races, waarbij innovatie en avontuur centraal staan.

Onze passie voor offroaden komt duidelijk naar voren in onze (wekelijkse) regionale kennistours, waarin we de pracht van de Euregio verkennen. Tijdens deze tours krijgen deelnemers niet alleen de kans om zelf achter het stuur te kruipen, maar delen we ook waardevolle inzichten en kennis over zakelijke onderwerpen zoals innovatie, digitalisering en e-commerce. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan onze kennistours, dan kunt u terecht op onze evenementenpagina voor aanmeldingen en meer gedetailleerde informatie. Maar onze betrokkenheid beperkt zich niet tot exclusieve tours en evenementen. We hebben ook plannen om zelf een reeks boeiende activiteiten te organiseren. We nodigen u uit om onze avonturen te volgen en de passie voor innovatie te delen met ons.

Over ons
Voor het realiseren van innovaties en het in de praktijk brengen van nieuwe concepten, bent u bij ons aan het juiste adres. ICTloket.nl is niet zomaar een online marketingbureau; wij zijn een full-service, creatief en data-gedreven bureau dat is gespecialiseerd in digitale transformatie en projectmanagement. Met onze bewezen online marketing- en innovatiestrategieën hebben we talloze bedrijven en organisaties geholpen om enorme bezoekersaantallen en maximale verkoopresultaten te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u wilt profiteren van ons uitgebreide netwerk en expertise. Samen kunnen we als een krachtige motor optreden, met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het omzetten van uw ideeën in succesvolle realiteit.

Kennisartikelen
ICT Trends 2024: Revolutie dankzij kunstmatige intelligentie
SEO-trends 2024: De impact van AI – kunstmatige intelligentie
De ChatGPT revolutie: Voor content en zoekmachine optimalisatie
20 jaar innovatie en avontuur: ICTloket.nl lanceert grensverleggende kennistours in 2024

admin
09/03/2024; 18:17