20 jaar innovatie en avontuur: ICTloket.nl lanceert grensverleggende kennistours in 2024

Na een avontuurlijke adempauze in december 2023, is het team van ICTloket.nl verheugd om iedereen een succesvol en interactief 2024 te wensen. Dit jaar is extra bijzonder, aangezien we het 20-jarig jubileum van ICTloket.nl vieren. Meer dan twee decennia geleden begonnen als pioniers in online marketing, heeft ICTloket.nl een breed scala aan opdrachtgevers bediend en internationaal zijn inspanningen laten zien. In onze diverse rollen als adviseur, (interim) projectmanager en product owner, dragen we een breed scala aan verantwoordelijkheden en expertise met ons mee om u te ondersteunen in uw digitale projecten. Of het nu gaat om websites, webshops of webapplicaties, wij begeleiden elk aspect van het proces, of zelfs het volledige project.

Waardering
Ter gelegenheid van dit jubileum spreekt Aaron Mulder, directeur van ICTloket.nl, een boodschap van waardering uit naar de relaties, teamgenoten, opdrachtgevers en vele duizenden bezoekers van de evenementen. Met een blijvende focus op kwaliteit, innovatie en educatie, belooft ICTloket.nl ook in de toekomst een belangrijke rol te blijven spelen in de digitale wereld.

“2024 belooft een jaar te worden vol grensverleggende ervaringen en waardevolle connecties, terwijl we tegelijkertijd een mijlpaal vieren van twee decennia van innovatie en succes in de digitale wereld. Laten we samen de uitdagingen aangaan en nieuwe hoogtes bereiken in dit jubileumjaar!”, aldus Aaron Mulder, directeur ICTloket.nl.

Buiten gebaande paden kennistours in 2024
In 2023 hebben we de schoonheid van Zuid-Limburg met onze kennistours ervaren en voor 2024 breiden we onze offroad avonturen uit, zowel binnen Nederland als internationaal. Onze inzet is niet beperkt tot het deelnemen aan exclusieve tours en events; we gaan ook zelf weer vele boeiende activiteiten organiseren. Hierbij leggen we de nadruk op kennisdeling over cruciale zakelijke thema’s zoals innovatie, digitalisering en e-commerce. Deze thema’s zullen een integraal onderdeel vormen van onze kennistours. Tijdens onze (wekelijkse) regionale tours, die de pracht van de Euregio verkennen, bieden we deelnemers een kans om zelf te rijden en wisselen we inzichten en kennis uit over deze belangrijke zakelijke onderwerpen.
Daarnaast zijn we aan het zoeken naar een extra offroad bolide om, door inzet van een autotransporter, onze trouwe Suzuki Jimny naar bijzondere events te vervoeren en met meer deelnemers te kunnen touren. Deze nieuwe aanwinst zal betekenen dat we onze avonturen kunnen uitbreiden en meer gasten de kans kunnen bieden om deel te nemen aan onze unieke offroad ervaringen. Onze Suzuki Jimny 4×4 is al volledig voorbereid op de uitdagingen van het nieuwe jaar, na een grondige make-over.

“De regionale kennistours zullen ons leiden over onverharde wegen door idyllische plaatsen zoals Bemelen, Margraten, Slenaken, Epen, Vaals, Clermont, Kanne, en meer”, aldus Aaron Mulder, directeur ICTloket.nl. Aanmelden en meer informatie kennistours.

Kennisartikels om 2024 mee te beginnen
ICT Trends 2024: Revolutie dankzij kunstmatige intelligentie
SEO-trends 2024: De impact van AI – kunstmatige intelligentie
De ChatGPT revolutie: Voor content en zoekmachine optimalisatie

Over ons
Voor het realiseren van innovaties en het in de praktijk brengen van nieuwe concepten, bent u bij ons aan het juiste adres. ICTloket.nl is niet zomaar een online marketingbureau; wij zijn een full-service, creatief en data-gedreven bureau dat is gespecialiseerd in digitale transformatie en projectmanagement. Met onze bewezen online marketing- en innovatiestrategieën hebben we talloze bedrijven en organisaties geholpen om enorme bezoekersaantallen en maximale verkoopresultaten te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u wilt profiteren van ons uitgebreide netwerk en expertise. Samen kunnen we als een krachtige motor optreden, met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het omzetten van uw ideeën in succesvolle realiteit.

admin
02/01/2024; 11:48