Verkoop 10 defensiewoningen in de wijk Julianadorp op Curaçao

Den Haag, maandag 13 september 2021. In 2016 is het Rijksvastgoedbedrijf gestart met de verkoop van overtollige defensiewoningen op Curaçao en Aruba. Ook dit jaar gaat het Rijksvastgoedbedrijf weer een aantal defensiewoningen op Curaçao verkopen.

Bij deze verkoop worden tien ruime woningen in de wijk Julianadorp verkocht. Het gaat om woningen aan de Grenenweg 7, 9, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24 en 26 die allen op ruime kavels liggen. De verkoop zal zoals in de voorgaande jaren plaatsvinden via een vrijwillige openbare veiling t.o.v. notaris mw. mr. Fung-A-Loi dan wel haar waarnemer op Curaçao.

Rijksvastgoedbedrijf
Het Rijksvastgoedbedrijf is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van de Staat der Nederlanden en belast met de huisvestingstaak van de Rijksdiensten in Nederland en in het Caribische gebied. Naast het onderhouden en het ontwikkelen, huur of koop van nieuwe gebouwen, is het Rijksvastgoedbedrijf ook belast met de verkoop als het vastgoed niet meer nodig is voor het uitvoeren van de Rijkstaken.

Verkoopinformatie
Op dinsdag 28 september en donderdag 30 september is er gelegenheid om de woningen te bezichtigen. De veilingdagen zijn op de vrijdagen 5 en 12 november bij Fung-A-Loi & Samandar notarissen. Vanaf 15 september is alle informatie over de verkoop, veilingvoorwaarden en de woningen op de website www.caribbean-houses.com beschikbaar en er zijn ook diverse inhoudelijke stukken te downloaden. Updates zijn ook te volgen via Facebook.

Bezoek www.Caribbean-Houses.com voor meer informatie.

admin
13/09/2021; 11:53