Verslag seminar 30 juni

seminarie 30-06

Een primeur voor ICTloket.be, het eerste seminarie in de provincie Antwerpen. Door een samenwerking met Truvo mochten we bij hun op locatie een seminarie organizeren om op deze manier te tonen dat we voor KMO’s uit heel Vlaanderen onze diensten ter beschikking stellen. Omdat ons seminarie over Zoekmachine Marketing zo een enorme opkomst teweeg had gebracht hebben we besloten dit onderwerp nogmaals te kiezen voor het eerste seminarie in Antwerpen. En ook hier was de opkomst groter als verwacht.

Het seminarie begon met een half uur te netwerken terwijl de mensen langzaam binnen kwamen. Hier waren broodjes, cake en drank voorzien zodat iedereen op een gezellig manier met elkaar kennis kon maken. Kort hierna gingen we van start.

seminarie 30-06

Dhr. Patrick Legros nam het openingswoord voor zijn rekening en vertelde kort waar ICTloket voor staat en wat we proberen te bereiken. Hierna gaf hij het woord aan de eerste spreker van de dag, Dhr. Frederick De Schryver van Outrider. Zijn presentatie behandelde Search Engine Optimalization, hoe krijg je je website op een topranking bij Google. Een zeer interessante presenatie over hoe men hun website het best kan aanpakken om goed te scoren bij Google. Na de presenatie hield Dhr. Frederick De Schryver een kort moment voor vragen, waar het publiek vrij op inging. Frederick gaf hierop nog enkele goeie richtlijnen en gaf daarna het woord aan Dhr. Bart Verhoeven van Truvo.

Dhr. Bart Verhoeven hield zijn presentatie over Search Engine Advertisement, een andere vorm van het onderwerp van Dhr. Frederick De Schryver. Dit model is meer gericht op het actief reclame voeren op Google via Adsense campagnes. Dhr. Bart Verhoeven stelde de verschillende mogelijkheden voor met telkens een duidelijk voorbeeld. Ook na deze presentatie was er tijd voorzien voor vragen en antwoorden. Ook uit deze presentatie kwamen veel vragen naar voren die Bart Verhoeven met alle gemak beantwoorde.

Omdat de presentaties vroeger gedaan waren als voorzien had iedereen de mogelijkheid om nog even na te praten, vragen te stellen aan de verschillende presentators en nog te genieten van een hapje en drankje.

Hier vindt u het overzicht van gebruikte presentaties en de genomen foto’s:

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000