Verslag Ontbijtsessie 21 April

Een duwtje in de rug voor de Limburgse ondernemers!

FortuincroissantsDe nooit aflatende ambitie om bedrijfsprocessen te optimaliseren en nieuwe manieren van zaken doen te exploreren, zijn eigen aan elke goede ondernemer.

Zo wil ICTloket de KMO – wereld versterken door innovatie te verweven in bedrijfsstrategieën. Één van haar actiepunten is het begeleiden van KMO’s in de uitbouw van ICT competenties.

Om een zicht te krijgen op de huidige situatie vragen wij de Limburgse KMO’s om hun samenwerking. Door het invullen van een vragenlijst kan u ons inzichten geven: welke zijn de pijnpunten, waar dient dringend ondersteuning te komen, voldoen de opleidingen aan de verwachtingen, welke wensen zijn er op vlak van ICT ondersteuning…?

Een bundelen van deze inzichten zal resulteren in een overzichtelijke barometer van onze Limburgse bedrijfswereld. Inzichten die oplossingen op korte en lange termijn zullen inleiden!

VUL NU DE VRAGENLIJST IN

WWW.ICTLOKET.BE/FORTUINCROISSANTS

En maak kans op een jaarabonnement van Het Belang van Limburg!

FortuinCroissants

Op 21/04/2009 Stelde ICTloket u voor: dé fortuincroissant!

Tijdens deze ontbijtsessie van het Innovatiecentrum Limburg werd www.ictloket.be/fortuincroissant gepresenteerd: een kruisbestuiving van communicatie, optimalisatie en innovatie. Deze teaser wist elke deelnemer te enthousiasmeren om onze enquête ter harte te nemen. Een vervolgend bundelen van deze inzichten heeft tot doelstelling, te resulteren in een overzichtelijke barometer van onze Limburgse bedrijfswereld. Inzichten die oplossingen op korte en lange termijn zullen inleiden!

Een overzicht van de genomen foto’s vindt u hier!

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000