Meer dan 400.000.000 vertoningen en 2.000.000 (zakelijke) bezoekers naar onze klanten

De afgelopen jaren hebben we via Google en het Google-netwerk (banners) meer dan 400.000.000 vertoningen gerealiseerd en 2.000.000 (zakelijke) bezoekers naar onze klanten gestuurd. Yeah!

ICTloket hoogste doorklikpercentage: ca. 19,00%
Google benchmark doorklikpercentage: ca. 3,00%
Hoogste conversiepercentage: ca. 27,00%

Neem contact met ons op voor meer informatie over campagnes in Nederland of internationale campagnes. Wij spreken vloeiend Nederlands en Engels en we hebben ook veel ervaring met adverteren in de Franse en Duitse taal.

“Naast het creatieve proces onderzoek ik altijd vooraf de potentiële doelgroepen, vervolgens kies ik onder andere de juiste inhoudelijke boodschap en door actieve monitoring en bijsturing weet ik exact hoe de respons verloopt. ICTloket.nl heeft meer dan 18 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie en zijn wij o.a. Google Certified om te adverteren op Google. Dankzij onze brede ervaring en uitzonderlijke prestaties zijn onze klanten dan ook zeer te spreken over onze effectieve online marketingmethodes”, aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl, digitale transformatie & online marketing pioneers).

Indien u meer wilt weten over succesvol adverteren op Google en LinkedIn, neem dan contact op met Aaron Mulder.

admin
30/01/2020; 14:49