Foto’s en verslag 15 mei Digitale Transformatie & Disruptieve Tech. Limburg Leads

Op woensdagmiddag 15 mei heeft de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” plaatsgevonden. Deze paneldiscussie was een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht. Limburg Leads was een groots opgezet zakelijk evenement en 2 dagen het zakelijk epicentrum van de Euregio. Niet alleen was het de plek om succesvolle ondernemers en sprekers te ontmoeten, het was ook twee dagen lang het kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en health. Beide dagen kon u ICTloket.nl en de partners vinden op beursplatform.

“Tijdens de paneldiscussie hebben we de tientallen jaren kennis en ervaring van de panelleden vertaald naar concrete cases van digitale transformaties en groeistrategieën waarbij Artificial Intelligence (Big Data, Internet of Things, Social Media, Mobile, Business Intelligence), Blockchain (Transparency, Smart Contracts, Advanced Analytics), Compliance (IE Legal) en andere (disruptieve) technologieën worden ingezet”, aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Aaron heeft als dagvoorzitter de discussie geleid vanuit zijn ervaring met digitale transformaties in het bedrijfsleven en de overheid.

Paneldiscussie:
Tom Herberighs – Business Development Director: The Computer Company
Laurens Thissen – Legal IE / IT / Pivacy / Media: T-IP Legal
Ron Martinek – Digitale Transformaties: PwC Digital
Daniel Hoogstraate – 3D Printing: Materialise
Pieter Loeff – Blockchain: CoTown
Dagvoorzitter: Aaron Mulder – Digital Transformation (directeur ICT Loket)

Bekijk het fotoverslag. Met dank aan Kenneth Tan Fotografie.

Limburg Leads video:

admin
18/05/2019; 08:39