Foto’s Business Networking Event 30-05 Kasteel De Hoogenweerth

Het “Business Networking Event” heeft plaatsgevonden op 30-05-17 bij het geweldige Kasteel Hoogenweerth te Maastricht. Bij dit event werden de gasten in kleine groepjes ingedeeld en deze namen plaats aan tafels (met tafelvoorzitter) waarbij stellingen werden gepresenteerd door de businesspartners van ICTloket.nl. De gasten gingen vervolgens discussiëren over de stellingen en netwerken. Aansluitend was de netwerkborrel.

Bekijk de foto’s voor een impressie van dit unieke event. Met dank aan Kenneth Tan Fotografie.

Inloop: 15:30 tot 16:00 uur
Opening: 16:00 tot 16:10 uur: Aaron Mulder, directeur ICTloket en Danny Keppels, Kasteel Hoogenweerth (EMG)
Stelling 1: In 2018 treedt de nieuwe privacyverordening in werking. De juridische impact voor mijn bedrijf of organisatie is gigantisch!
Netwerkronde 1: Stelling bespreken & netwerken met tafelvoorzitter en tafelwissel (Adelmeijer Hoyng Advocaten)
Stelling 2: In 2020 zullen intelligente apparaten het internet in aantallen gaan domineren en zelfstandig beslissingen gaan nemen. Apparaten nemen de rol van de mens over!
Netwerkronde 2: Stelling bespreken & netwerken met tafelvoorzitter en tafelwissel (TCC The Computer Company)
Stelling 3: In 2022 zullen miljarden online betalingen via Blockchain verlopen! De wereldeconomie zal enorm groeien, maar ook de juridische gevolgen zijn gigantisch!
Netwerkronde 3: Stelling bespreken & netwerken met tafelvoorzitter en tafelwissel (Adelmeijer Hoyng Advocaten)
Stelling 4: In 2025 heeft IT alle bedrijfssectoren veranderd. 80% van de bedrijven zal niet meer bestaan in de huidige vorm!
Netwerkronde 4: Stelling bespreken & netwerken met tafelvoorzitter en tafelwissel (TCC The Computer Company)
Afsluiting en dankwoord: 17:50 tot 18:00 uur
Netwerkborrel: 18:00 tot 19:00 uur
Doelgroep: Zakelijk
Dresscode: Business
Locatie: Kasteel Hoogenweerth te Maastricht

Businesspartners 30-05-2017:

  • TCC The Computer Company (Gespecialiseerd in het efficienter en effectiever inrichten van bedrijven en organisaties, winnaar van Exact Project of the Year)
  • Adelmeijer Hoyng Advocaten (Full-service kantoor voor ondernemingen met specialistische dienstverlening op het gebied IE-, IT-, Privacy- en Mediarecht)
  • KoWi Accountancy (KoWi Accountancy adviseert organisaties op gebied van change management, nieuwe regelgeving en administaties)
  • Kenneth Tan Fotografie (Al twee decenia een top fotograaf met passie, inzicht en eigen initiatief om de perfecte foto te schieten)
  • ServiceRoyal (Wij zoeken nog koks en keukenpersoneel. Vraag naar de beloning! ServiceRoyal is een horecauitzendbureau)
  • Weltens Groenwerken (Uw adres voor zakelijk en particulier tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging)
  • Jachtwerf Snijders (U kunt bij Jachtwerf Snijders terecht voor informatie over watersport, advies en verkoop van boten, motoren en toebehoren)
  • Autobedrijf Coumans (Kom de nieuwe Alfa Romeo Stelvio bekijken op het event of in de showroom in Geleen en maak een afspraak voor een proefrit)

admin
02/07/2017; 12:33