Presentatie Mediaan en ICTloket op InnovatieFestival 2012

Maastricht 29-11-2012. ICTloket, Mediaan en gosidesign hebben op dinsdag 27 november een presentatie verzorgd op het Innovatie Festival 2012 te Heerlen. De locatie van de presentaties van Mediaan (Elmer Nelis) en ICTloket (Aaron Mulder) was in het Gemeentehuis van de Gemeente Heerlen en deze innovatieve dag werd ondersteund door APG en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OIF2012: Dit jaar viert het Open Innovatie Festival 2012 haar eerste lustrum. Veertig overheidsorganisaties gaan van 26 t/m 30 november aan de slag met open innovatie om samen met ambtenaren, inwoners en ondernemers vraagstukken effectiever, efficiënter maar ook leuker aan te pakken. In plaats van afstemmen of het schrijven van plannen, organiseert OIF2012 hackathons, deelt ze kennis en ervaringen en inspireren honderden sprekers op tientallen (overheids)locaties in het land.

De presentatie van Mediaan en ICTloket had als titel: sociale innovatie is de sleutel tot succes en ICT is de aanjager.
Inhoudelijk werden diverse prikkelende en inspirerende voorbeelden gegeven over sociale innovatie, intelligente app’s, social media en vele innovatie technieken en mogelijkheden.
Ook gaf Aaron Mulder een introductie op het (duurzame ICT) innovatiecentrum waarmee hij in 2013 wilt gaan opstarten. Een innovatie broedplaats over het verleden, heden en de toekomst gericht op innovatie ICT toepassingen en technologische vooruitgang.

Mediaan:
Mediaan is een internationaal en onafhankelijk ICT-bedrijf, opgericht in 1969 en actief in automatisering sinds 1984. Als sterke en betrouwbare partner bieden wij consultancy en software engineering aan in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Mediaan werkt met drie zelfstandige werkmaatschappijen in respectievelijk Nederland (Heerlen, hoofdvestiging), Duitsland (Düsseldorf) en België (Brussel).

Foto impressie:


Aaron Mulder
ICTloket.nl
29/11/2012; 15:39