Nieuwe website en webshop van KinderKampeerWereld online

Maastricht 14-03-2012. De nieuwe website van Kinder Kampeer Wereld staat online. De vernieuwde website en webwinkel zijn professioneel vormgegeven en maakt gebruik van de nieuwste state of the art content management systemen en social media marketing.

Informatie over Kinder Kampeer Wereld:
De KinderKampeerWereld is een samenwerking van allemaal kindvriendelijke campings door heel Nederland. Aartje Twinkel is daarin de centrale persoon die tijdens de meeste schoolvakanties en natuurlijk de zomervakantie aanwezig is op deze kindercampings. Aartje organiseert namelijk allerlei activiteiten en met hem beleef je de meest gekke maar ook super spannende avonturen!

Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld:
Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland. Dat zijn geweldige kindercampings met 4 of 5 -sterren, veel voorzieningen voor kinderen én een professioneel animatieteam. Ga je mee zingen, dansen, knutselen of sporen zoeken? Dan stel ik je ook voor aan mijn dierenvrienden en vertel je over mijn ongelooflijke avonturen. Kom daarom snel naar één van mijn kindvriendelijke campings van de KinderKampeerWereld!

Voor meer informatie:
www.kinderkampeerwereld.nl
 

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

Aaron Mulder
ICTloket.nl
14/03/2012; 19:44