Verslag Stedencampagne Sittard-Geleen-Born

Op 14 november is het promotieteam van het ICTloket gestart met een stedencampagne, deze keer betrof het Sittard-Geleen-Born. Na stedencampagnes in Vaals, Maastricht, Venray, gemeente Voerendaal stond het promotieteam voor de taak om nu de ondernemers van Sittard-Geleen-Born persoonlijk te bezoeken.Dinsdag 22 november is het promotieteam van het ICTloket samen met Streekomroep Start (TV zender in Sittard-Geleen-Born) ondernemers gaan bezoeken in Sittard. Er zijn toen TV opnames gemaakt van het team terwijl zij enkele ondernemers (waaronder “Cor Meijntz Herenmode” op de foto’s) bezochten. Tevens is er ook een interview met Dhr. Aaron Mulder en Dhr. Tom Essers afgenomen. Deze opnames en het interview zullen vanaf donderdag 1 december in de vorm van een reportage van ongeveer 7 minuten te zien zijn op Streekomroep Start.

Hieronder een kleine impressie van de stedencampagne tijdens de opnames van lokale TV zender Streekomroep Start.Het ICTloket promotieteam werd door de ondernemers in Sittard hartelijk ontvangen en direct was merkzaam dat het ICTloket al bekend was bij enkele ondernemers. Ze hadden oftewel de posters langs de randwegen gezien of ze hadden een artikel ergens gelezen. Het ICTloket promotieteam heeft namelijk 55 sandwichborden opgehangen langs ring- en hoofdwegen in Sittard-Geleen-Born.Indien de eigenaar of leidinggevende niet aanwezig was, werd er brochuremateriaal achtergelaten bij de medewerker die er zorg voor zou dragen dat onze informatie bij de juiste persoon terecht zou komen. In totaal zijn er in de binnenstad en omliggende wegen van Sittard ongeveer 300 MKB’ers persoonlijk bezocht gedurende 14 t/m 24 november.

Tevens is door het promotieteam de gemeente special Sittard-Geleen van Limburg Onderneemt gepromoot die 29 december zal verschijnen. Indien interesse was om hierin te adverteren kon dit gelijk aan gegeven worden.

Op 25 november heeft het promotieteam van het ICTloket ongeveer 30 MKB’ers persoonlijk gesproken in de binnenstad van Born. En op 28 en 30 november heeft het ICTloket promotieteam ongeveer 200 MKB’ers persoonlijk bezocht in Geleen. Het ICTloket promotieteam zal deze stedencampagne ongeveer 750 ondernemers in Sittard-Geleen-Born persoonlijk bezoeken.Donderdag 1 december is het ICTloket promotieteam het bedrijventerrein Krawinkel in Geleen gaan bezoeken. Hierbij zijn ongeveer 75 bedrijven bezocht en is er een brochuremap overhandigd. Woensdag 7 en donderdag 8 december zijn wederom ongeveer 125 ondernemers bezocht door het promotieteam van het ICToket op de bedrijventerreinnen “Bergerweg” en ”Industriepark Noord” in Sittard.

Op woensdag 21 december is het ICTloket promotieteam er op uit gegaan met een persoonlijke reminder / kennismakingsbrief. Hiermee zijn we langs een 550 MKB’ers gegaan, om ervoor te zorgen dat MKB’ers in Sittard en Geleen van het ICTloket gehoord hebben en aan ons zullen denken als ze vragen hebben met betrekking tot ICT of contractmanagementIn totaal zijn er ongeveer 580 ondernemers in Sittard-Geleen-Born persoonlijk bezocht. Van deze stedencampagne is door de lokale TV zender Streekomroep Start een reportage gemaakt van ongeveer 7 minuten. Deze uitzending kunt u hier downloaden en bekijken.Klik hier voor een overzicht van alle foto’s.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement