Verslag Social media evenement

Op 15 december 2009 heeft ICTloket.nl een gratis social media en marketingtrends, (zoekmachine- en affiliate marketing) evenement georganiseerd, te Berg en Terblijt in La Caverne de Geulhem. Hier bij waren ca. 200 gasten aanwezig. Tevens was dit event ter afsluiting van het jaar 2009.

Om 18:00 uur begon de inloop en om19:00 uur begon het evenement met een openingswoord van ICTloket.nl en La Caverne de Geulhem.U kunt hier de openingsfilmpjes van La Caverne en Did You Know 4.0. bekijken: 

 

Daarna, omstreeks 19:20 uur is de eerste spreker begonnen met zijn presentatie. De heer M. Eurlings van Opmax startte met de relatie tussen zoekmachine marketing en social media. Vervolgens ging de heer G. Wintjens van Ivengi verder over social media.
De heer G. Wintjens liet tevens een filmpje zien over de social media revolution.
Tot slot kwam de heer D. Sevenich aan het woord over de trend Affiliate marketing.

Na dat alle sprekers gesproken hadden heeft Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl) een dankwoord uitgesproken aan de gasten en in het bijzonder aan de sprekers en ondersteunende bedrijven, deze werden dan ook bedankt met een bloemetje.

 


Er volgende direct na het dankwoord van Aaron Mulder een toost met champagne om het jaar 2009 af te sluiten. Hierbij werd een filmpje afgespeeld met het Guinness World Records Vuurwerk Show en waren 9 fonteintjes in de grot afgestoken.
Het motto van de toost: dat alle gasten in 2010 een veel beter jaar dan 2009 mogen hebben. Hierop luide een duidelijk JA uit de zaal. 

Dankwoord ICTloket.nl aan partners:

Dank woord aan de media

Na het dankwoord volgde de netwerkborrel. Het was een gezellige sfeervolle netwerk borrel. Het was druk en er werd veel ge-netwerkt, uiteraard onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes. Kortom, het was weer een geslaagd evenement van ICTloket.nl met de sfeervolle jaarafsluiting.

Klik hier om de foto’s te bekijken van het Social Media evenement

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement