Verslag Seminar 23 mei 2007

Verslag exclusief seminar bij Chateau st. Gerlach
Op woensdag 23 mei 2007 heeft ICTloket.nl in samenwerking met haar partner AMR ict en Acal Nederland een exclusief seminar georganiseerd over het onderwerp Voice over IP.

Het seminar werd gehouden op de zeer exclusieve locatie Chateau st. Gerlach. Ondanks de grote belangstelling voor dit seminar, konden wij maar 20 deelnemers accepteren. Het seminar begon om 13:30 met het openingswoord door Dhr. Nieuwkamp, Eventmanager ICTloket.nl. Na een korte opening kwam Tristan Schurgers namens AMR ict aan het woord. Hij verteld over AMR ict en over welke diensten zij verlenen. Vervolgens werd de presentatie toegespitst op het onderwerp: Voice over IP, bellen over internet. Alle aspecten van het onderwerp kwamen aan bod, zoals de mogelijkheden, de voordelen, de mogelijke nadelen etc.

Na deze presentatie is er kort een pauze ingelast om vervolgens verder te gaan met Rik Chorus namens Acal Nederland. Ook hij verteld over de verscheidenheid aan mogelijkheden van Voice Over IP. Nadat Dhr. Chorus zijn presentatie was afgelopen nodigde Dhr. Nieuwkamp alle bezoekers uit om buiten, met het mooie weer, nog een hapje en een drankje te nuttigen.

Het was een interessant en exclusief seminar, op een zeer exclusieve locatie. De bezoekers die aanwezig waren bestempelden de bijeenkomst dan ook als zeer geslaagd en zijn allen een stuk wijzer geworden over het onderwerp Voice over IP

ICTloket.nl zal trachten om dit succes steeds verder uit te breiden om alle ondernemers kennis te laten maken met de verschillende aspecten van het zeer veelzijdige ICT, zoals in dit geval Voice over IP.

Foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier vinden. 
                                        

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000