Verslag seminar 19 februari 2009

Op donderdag 19 februari 2009 heeft ICTloket.be in samenwerking met OptiSeo een tweede exclusief seminarie georganiseerd omtrent het onderwerp zoekmachine marketing.

Seminar ICTloket.be zoekmachine marketingAls locatie werd gekozen voor de lokalen van de Katholieke Hogeschool Limburg te Diepenbeek, een vrij nieuwe locatie en gecentraliseerd in Limburg. Ondanks dat dit onze tweede seminar was werden we overspoeld met inschrijvingen waardoor we verplicht waren de inschrijvingen vroegtijdig stop te zetten.

Na het ontvangen van de 40 tal genodigden werd er gezorgd voor broodjes en drank. Dit werd hartelijk ontvangen door alle deelnemers en kort hierna werd het openingswoord gehouden door Dhr. Kris Cardinaels, projectleider ICTloket.be, en Dhr. Patrick Legros, projectmanager ICTloket.be. Zij lichten kort toe wat ICTloket precies inhoudt en waar we ons mee bezig houden, waarna ze het woord gaven aan Dhr. Bart De Latte, OptiSeo. Hij ging dan dieper in op het onderwerp zoekmachine marketing, waarbij hij ieder aspect op een zo duidelijk mogelijke manier probeerde duidelijk te maken aan het publiek. Natuurlijk binnen een internet gerichte marketing strategie is het vrij vanzelfsprekend dat er geregeld een iets wat technischer begrip ter sprake kwam, maar dit werd op een duidelijke manier opgelost door Dhr. Bart De Latte.

Download hier de gebruikte powerpoint als pdf.

Seminar ICTloket.be zoekmachine marketingVoor iedere deelnemer had Dhr. Bart De Latte een verslag opgesteld over hun website en het zoekwoord waarop men gevonden wil worden. Omdat er niet genoeg tijd overschoot om iedere deelnemer apart te bespreken heeft hij het opgelost door enkele algemeenheden aan te halen en hierdoor een discussie te starten met de deelnemers. Deze discussie monde uit in een volwaardig groepsgesprek waar zelfs Dhr. Ronald Nieuwkamp, event-manager ICTloket.nl, zijn input gaf. Jammer genoeg was de tijd veel te kort waardoor Dhr. Patrick Legros moest afsluiten en iedereen nog op een dessert en drankje mocht presenteren.

Gezien de enorme opkomst en de geslaagde discussie voering was het een geslaagde bijeenkomst. De bezoekers zijn door middel van een gratis seminarie verder geïnformeerd over de mogelijkheden van Zoekmachine marketing. Voor een overzicht van de volgende seminaries of om u alvast in te schrijven gelieve op www.ICTloket.be/seminars te kijken.

Foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier vinden.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000