Verslag seminar 18 juni – Document Archivering

Op 18 juni 2009 heeft ICTloket.be weer een gratis informatieve seminarie georganiseerd in samenwerking met verschillende gastsprekers van Labcon, C-logic, Kirean en Time.lex. Het seminarie vond plaats in het technologiegebouw op de campus te Diepenbeek, een toplocatie voor onze seminaries.

Seminarie ICTloket.be

Het seminarie ging omstreeks 12 uur van start waarbij Dhr. Patrick Legros het inleidingswoord verzorgde. Hierna gaf hij het woord aan Dhr. Will Striker van Labcon die een informatieve presentatie voerde over RFID toepassing, waarbij hij verschillende voor en nadelen aanhaalde van het systeem. Dhr. Will Striker sloot af met een korte presentatie over Filetrail waarna hij het woord gaf aan Dhr. Sebastien Theunissen van Kirean en Mvr. Els Verlinde van C-logic. Beide presenteerden samen de verschillende software pakketen van beide ondernemingen, Kirean en Venice. Ze presenteerden dit door middel van een virtuele omgeving waarin de verschillende pakketen al werkende werden uitgelegd met voldoende mogelijkheid om vragen te stellen vanuit het publiek.

Seminarie ICTloket.be

Na de presentatie van Kirean en C-logic kwam Dhr. Edwin Jacobs van Time.lex aan het woord met een meer juridisch zicht op het onderwerp, “Wat mag wel en wat mag niet volgens de wet? Waar moet u als ondernemer op letten?” zijn enkele van de puntjes die Dhr. Edwin Jacobs volledig heeft besproken. Door tijdsgebrek kon deze presentatie niet volledig worden gedaan en is Dhr. Edwin Jacobs iets sneller over de verschillende puntjes heen gegaan. Indien u de presentaties niet heeft kunnen bijwonen of bepaalde items heeft gemist, kunt u hieronder alle presentaties in pdf formaat terugvinden.

Het seminarie werd afgesloten door Dhr. Patrick Legros met een bedankwoordje voor de presentators en een korte evaluatie om komende seminaries nog beter te organiseren.

De verschillende presentaties kunt u hier downloaden:

De fotoreportage vindt u hier terug.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000