Verslag netwerkborrel ICTloket.nl op 11 december 2007Op dinsdag 11 december 2007 vond er een unieke netwerkbijeenkomst plaats in samenwerking met Roda JC, Unit 4 Agresso, Ivow Marketing en Clearsense. De bezoekers werden uitgenodigd voor het bijwonen van de “middag sessie” en de “avond sessie”.

Tijdens het middag programma, waar 85 ondernemers aanwezig waren, werden er 3 informatieve presentaties verzorgt. Het openingswoord werd verzorgd door Dhr. Ronald Nieuwkamp, Event manager van ICTloket.nl en door Dhr. Huub Narinx, algemeen Directeur Roda JC. Dhr. Narinx lichtte toe dat zowel in de sportwereld, als ook in de zakenwereld goede informatiemanagement van wezenlijk belang is. Om zo efficiënt mogelijk te werken is goede software een “must” en daarbij is marketing natuurlijk een belangrijk middel om uw bedrijf aan de markt voor te stellen, zowel marketing offline, als marketing online.

Na het openingswoord door Dhr. Narinx kwam Dhr. Paul van Riesen namens Unit 4 Agresso aan het woord. Hij vertelde over de verschillende software pakketten die Unit 4 Agresso kan leveren voor het MKB, genaamd Unit 4 Multivers. Tevens was er de mogelijkheid om op een demo model te ervaren wat de verschillende mogelijkheden zijn van deze software.

De presentatie van Unit 4 Agresso werd opgevolgd door een presentatie verzorgd door Ivo Simons van Ivow Marketing. Dhr. Simons ging in op het belang van “offline marketing”. Hij haalde tijdens zijn presentatie verschillende bedrijven aan, die op een succesvolle manier, optimaal gebruik maken van offline marketing.

Naast offline marketing is vandaag de dag online marketing natuurlijk van even groot belang. Om de ontwikkelingen van Google en de mogelijkheden van online marketing toe te lichten,ging Hiske Terpstra namens Clearsense hier verder op in. Zij vertelde over de manier waarop Google bepaalt wie bovenaan komt bij de zoekmachine. Tevens lichtte zij de nieuwe ontwikkelingen van Google toe, genaamd Local Search.

Na de derde presentatie was er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje en een goede ambiance te netwerken, om vervolgens om 18:00 uur een verdieping hoger aan te sluiten bij de Businessclub bijeenkomst van Unit 4 Agresso, in samenwerking met RodaJC en ICTloket.nl. Na een avondmaaltijd kon er worden aangesloten bij een paneldiscussie onder leiding van Dhr. Wilfred Genee, o.a. bekend van Voetbal Insite.
In het panel zaten de volgende personen:

  • Dhr. Raymond Atteveld, Hoofdtrainer Roda JC
  • Dhr. Harry Laeven, Directeur Aevitae
  • Dhr. Nick Janssen, Directeur Flexpoint
  • Dhr. Jos Andeweg, Directeur Unit 4 Agresso Benelux & France

De bezoekers kregen gedurende de discussie de mogelijkheid om mee te discussiëren over verschillende onderwerpen. Een van de onderwerpen was “communicatie”. Er werd toegelicht dat communicatie van zéér groot belang is voor het behalen van verschillende doelen, zowel persoonlijke doelen als ook zakelijke doelen, als ook sport gerelateerde doelen. Het publiek werd uitgedaagd hierover mee te discussiëren. Dhr. Wilfred Genee was hier discussievoorzitter van en heeft de gehele discussie in goede banen geleid en zeer kritische vragen gesteld aan de panelleden. Na de 1,5 uur durende, zeer interessante en amusante sessie, was er de mogelijkheid om in een informele setting na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De aanwezige bezoekers waren zeer enthousiast over het programma en over de kwalitatief goede contacten die men heeft kunnen leggen.
ICTloket.nl is trots op het gerealiseerde evenement en zal trachten de evenementen steeds verder uit te breiden en mogelijk op grotere schaal te laten plaatsvinden. Hierover zal spoedig meer duidelijk over volgen.

Foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier vinden.

De presentaties kunt u hier downloaden:

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000