Verslag netwerk borrel 17 september 2009 Netwerkbowling – Marco Borsato LIVE

Op donderdag 17 september heeft ICTloket.nl een gratis netwerkbijeenkomst georganiseerd in Kasteel Limbricht, nabij Born. Circa 40 gasten en enkele sponsoren van ICTloket.nl hebben een gezellige, sfeervolle en exclusieve avond gehad.

Netwerkbowling
Om 18:30 uur startte het ontvangst met een drankje. Als de gasten binnen in de zaal waren aangekomen werden de namen van gasten genoteerd om de bowlingbanen in te delen. Deze activiteit duurde circa twee uren, er was in die twee uren uiteraard voldoende mogelijkheid om te genieten van drankjes en hapjes. Er werd gezellig gebowld en volop ge-netwerkt. Het ging dit netwerkbowling event meer om de gezelligheid en niet, zoals normaal gesproken, enkel over de business. Maar toch werd er veel ge-netwerkt en gepraat over zakelijke onderwerpen.

Dankwoord
Om 20:30 uur werden er vijf bloemstukken uitgereikt aan:

  • Nieky de Brouwer van Gibo groep
  • Karl Hensgens van Hensgens Mobiliteitspartner
  • Goswijn Simons van Gosi Design
  • Tom Damman van Kasteel Limbricht
  • En een verrassing voor mevr. Kunne die op 17 september jarig was

Een van deze bloemstukken is tijdens het concert via het publiek bij Marco Borsato gekomen en Marco Borsato heeft deze meegenomen. Misschien voor Leontien?

Concert MARCO BORSATO
Om circa 21:00 uur is iedereen, onder leiding van Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl) naar een nabijgelegen tent gelopen, waar om 10:00 uur een optreden van Marco Borsato plaatsvond.

De gasten die namens ICTloket.nl aanwezig waren stonden V.I.P. en dat betekend vooraan in de zaal. Het optreden van Marco Borsato duurden iets meer dan een uur en dat was zeker genieten. De sfeer was uiterst gezellig en gasten waren actief mee aan het zingen, dansen en feesten. Achter de hekken van V.I.P. area waren diverse fans zeer geëmotioneerd en er liepen diverse tranen over de gezichten. Er werd luid mee gezongen en gezwaaid door de hele zaal door het plubliek. Kortom het optreden was geweldig. Achteraf en vooraf was ook nog live muziek van Network en DJ.

Het was een zeer geslaagde avond, het was uiterst gezellig er werd veel ge-netwerkt. De gasten en medewerkers van ICTloket.nl (Aaron Mulder en Vincent Gorissen) hadden het naar de zin. De hapjes smaakten goed en alles zeg er lekker uit.

Alles rond de bowlingbaan was mooi aangekleed er stond een beeldscherm met de logo’s van de sponsoren.

Deze bijeenkomst is georganiseerd door het team van ICTloket.nl.

Met dank aan de sponsoren:

Goswijn Simons
Gosidesign
+31 (0)8 893 274 00
[email protected]
Karl Hensgens
Hensgens
+31 (0)4 336 328 80
[email protected]
Nieky de Brouwer
Gibo Groep
+31 (0)6 513 122 35
[email protected]
"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement