Verslag MKB Business Dagen Sittard-Geleen 2008

Op 2 en 3 april 2008 werden wederom de MKB Businessdagen georganiseerd. Deze kwalitatief goede beurs vond deze keer plaats in het Fortuna Stadion te Sittard.

De beursvloer werd op 2 april geopend, na een lunch die alle standhouders werd aangeboden door MKB Limburg. MKB Limburg, als een van de mede organisatoren van de beurs, was goed vertegenwoordigd gedurende de 2 beursdagen. Naast MKB Limburg als standhouder waren er ongeveer 55 andere standhouders. Het profiel van de standhouders liep uiteen van Advocatuur, tot Accountants, tot Uitzendorganisaties, tot ICT gerelateerd etc.

Een van deze 55 standhouders was ICTloket.nl. ICTloket.nl was gedurende de 2 dagen goed vertegenwoordigd, door samen met haar partners Unit 4 Agresso, Xtreme Displays en AM Bridge haar stand te bemannen. Zo was er voor het beursbezoekende publiek een heel breed ICT aanbod te vinden op de stand. Unit 4 Agresso presenteerde haar software pakketten, Xtreme Displays presenteerde haar unieke glasprojecties en narrowcasting oplossingen, AM Bridge had de allernieuwste Apple Notebook met bijbehorende printer ter promotie neergezet. Uiteraard was ICTloket.nl zelf ook aanwezig, om alle ondernemers te informeren over de gratis diensten die ICTloket.nl aanbiedt en wat zij voor ondernemers kan betekenen.

Gedurende de 2e beursdag organiseerde ICTloket.nl in samenwerking met Hogeschool Zuyd, Two for You, Xtreme Displays en Brandnewmedia een informatieve netwerkborrel. Voor het verslag van de succesvolle bijeenkomst kunt u hier kijken. Graag zien wij u op de volgende MKB Businessdagen die zullen gaan plaatsvinden in het najaar van 2008.

Klik hier voor de foto’s van de beurs.        

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000