Bron:Netwerkborrel in de media: Brunssum aktueel


ICTLoket.nl in Brunssum aktueel

Gratis netwerkborrel en advies over zoekmachine optimalisatie

Op dinsdag 27 februari 2007 organiseert ICTloket.nl in samenwerking met Gemeente Heerlen, Cross Internet Marketing en Clearsense een gratis netwerkborrel in Heerlen, waarbij 2 korte presentaties gehouden zullen worden, met het onderwerp zoekmachine marketing.
Eén van de sprekers is Henk de Hooge: Hij werkt momenteel o.a. als Manager Business Development en Trendwatcher voor Clearsense en World Directories. Tevens is hij medeoprichter van de succesvolle weblog www.dutchcowboys.nl.

De tweede spreker is Antoine van de Kruys van Cross Internet Marketing die gespecialiseerd is in zoekmachinemarketing & webdesign. Antoine van de Kruys is tevens auteur van het boek “Zoekmachine SEO”.

Het doel van deze bijeenkomst is netwerken en de doelgroep van deze netwerkborrel zijn MKB bedrijven van klein tot groot.

Deze samen met de gemeente Heerlen door ICTloket.nl op touw gezette bijeenkomst – van 15.30 tot circa 18.30 uur – vindt (onder voorbehoud) plaats in de Heerlense Hoeve de Overste.
Het team van Ictloket.nl wilt u graag uitnodigen om deze netwerkborrel bij te wonen. Deze unieke kans op netwerken is geheel gratis.

Mogelijkheid tot inschrijven, evenals meer informatie vindt u op www.ictloket.nl/seminars"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000