Bron: Website Hogeschool Zuyd (www.hszuyd.nl)

ICTloket stond vanaf 18 november 2005 met een artikel over de workshop van 01-11-05 op de website van de Hogeschool Zuyd (www.hszuyd.nl):Ruim 45 MKB’ers bezoeken workshop van www.ictloket.nl

18-11-2005 – Op dinsdag 1 november organiseerde www.ictloket.nl een zeer succesvolle en drukbezochte workshop voor het Limburgse MKB. Ruim 45 MKB’ers namen in een goed gevulde collegezaal van Hogeschool Zuyd deel aan alweer de derde workshop van het ict-loket.

Voor en door MKB ondernemers

Samen met IC3-Group, i-Minded en http://www.die-elektronische-signatur.de/ – zelf MKB’ers – had het ICT-loket de volgende actuele en aansprekende onderwerpen uitgekozen:
·        Content Management Systemen & Internet Portals;
·        Bezoekersaantallen generen (zoekmachine marketing);
·        De rechtsgeldige digitale handtekening.
Lees het complete verslag van de workshop op /nl/page00461.asp

Workshops om naar uit te kijken:
  1. Hard- en Software, Internet Marketing – zoekmachine marketing en de nieuwste Microsoft producten. Mede georganiseerd door; www.equa.nl (hard en software deelnemer van ICTloket.nl), www.nexwork.nl (zoekmachine- en interactievemarketing deelnemer van ICTloket.nl) en www.microsoft.nl.
  2. Internet boekhouden. Mede georganiseerd door www.GiboGroep.nl (internet boekhouden deelnemer van ICTloket.nl) en www.hamersit.nl (netwerken, e-mail en diverse software, waaronder King deelnemer van ICTloket.nl).
  3. Internet ERP/SAP software. Mede georganiseerd door www.ictopus.nl (MKB ERP software, Axapta en SAP deelnemer van ICTloket.nl) en www.xbi.nl (ERP Navision Software deelnemer van ICTloket.nl).

Succesformule van ICTloket.nl

Het ICTloket.nl is een uniek internetportaal waar u gratis informatie en advies krijgt over ICT en contractmanagement. Limburgse MKB’ers kunnen zich gratis registreren en kunnen gratis ICT gerelateerde vragen stellen aan de vraagbaak op www.ICTloket.nl. Via deze vraagbaak kunnen Limburgse MKB’ers ook in contact komen met experts en specialisten op verschillende ICT onderwerpen. Het ICTloket is een uniek en succesvol provinciaal opererend project en realiseert samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven, branche- en belangenorganisaties en overheid.


Surf snel naar www.ictloket.nl en houd de agenda in de gaten voor de nieuwste workshops!

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000