Bron: Recreactie nummer 2 februari 2008


ICTloket.nl in Recreactie nummer 2 februari 2008

Handig digitaal ICT-loket


Limburg wil in 2008 samen met Syntens tot meer innovatie komen binnen de sector. Denk daarbij aanworkshops, maar ook aan individuele trajecten met ondernemers. In dit kader is www.ICTloket.nl een prima initiatief.


ICTloket.nl is een niet-commerciële organisatie die is opgericht om ondernemers (geheel gratis) te helpen op het gebied van ICT-gerelateerde onderwerpen ICTloket kan ondernemers bijvoorbeeld ondersteunen bij zoekmachine-optimalisatie. Daarmee behaalt het recreatiebedrijf een toppositie in zoekmachines als Google, MSN en Ilse op de voor dat bedrijf relevante zoekwoorden. Dankzij die optimalisatie kunnen (potentiële) gasten het bedrijf snel en eenvoudig vinden. Wanneer het goed gedaan wordt, kan het een behoorlijke invloed hebben op de bedrijfsresultaten en de naambekendheid laten toenenmen.    

    

"Blockchain technologie en Smart contracts zullen kansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Blockchain
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement