Bron: Peel en Maas

Het ICTloket heeft in het krantje “Peel en Maas” van donderdag 25-08-05 gestaanICTloket in Peel en Maas | donderdag 25-08-05

Gratis ICT advies voor de Venray’se ondernemerStedencampagne Venray

Het ICTloket-promotieteam zal tussen 29 augustus en 9 september een bezoek brengen aan de honderden Venray’se ondernemers. In een gesprek zal gevraagd worden welke problemen er nu eigenlijk spelen op  ICT-gebied (alles wat met internet, computers en communicatie te maken heeft) bij de ondernemers en waar ze vooral behoefte aan hebben. Het ICTloket wil ondernemers namelijk via internet helpen met hun problemen.

Het ICTloket.nl is een internetportaal waar u gratis informatie en advies krijgt over ICT en contractmanagement. Limburgse MKB’ers kunnen zich gratis registreren en kunnen gratis ICT gerelateerde vragen stellen aan de vraagbaak op www.ICTloket.nl. Ook kunnen ondernemers ICT projecten aanbieden en zal het ICTloket u op weg helpen. Van 29 augustus en 9 september zullen er driehoeksborden van het ICTloket langs de randwegen in Venray geplaatst worden om dit bezoek nog eens extra onder de aandacht te brengen.

 

Het informatieaanbod op het portaal wordt steeds groter en groter. Hierdoor zijn er steeds meer experts en adviseurs betrokken bij het ICTloket die hun expertise via de vraagbaak aan u aanbieden. Het ICTloket is een uniek provinciaal opererend samenwerkingsverband tussen onderwijs, overheid, diverse branche- en belangenorganisaties en bedrijfsleven. Dankzij de samenwerking en de marktgerichte aanpak wordt aan de belangen van bezoekers, bedrijven, onderwijs en overheid voldaan. Het ICTloket realiseert daadwerkelijk kenniscirculatie tussen bedrijfsleven en onderwijs. Via het ICTloket kunnen vele projecten samen met onderwijs en bedrijfsleven opgezet waarbij het ICTloket werkt als eerste aanspreekpunt.                                            .    


Gratis automatiseringsplan

Het ICTloket heeft momenteel in samenwerking met de Kamer van Koophandel en L1 Radio-TV een speciale actie voor u lopen. Ieder vijfde bedrijf (met een handelsregisternummer) dat zich inschrijft bij het ICTloket, kan gratis contractmanagement-producten downloaden  t.w.v. € 265,-, zoals o.a. een automatiseringsplan, een voorbeeldbrief contractbeëindiging en een contract outsourcing. Het automatiseringsplan kunt u na gratis registratie, downloaden op www.ictloket.nl.

 

Contactgegevens:

ICTloket.nl

Nieuw Eyckholt 290a
Postbus 550
6400 AN Heerlen

Tel:  +31 (0) 45 4000 554
Fax: +31 (0) 45 4000 545

:

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000