Bron: Maas en Mijn

Het ICTloket heeft in het krantje “Maas en Mijn” van de Nederlandse Weekbladen Groep B.V.  van woensdag 23-11-05 gestaan:


ICTloket in Maas en Rijn | woensdag 23-11-05

Gratis ICT-hulp voor ondernemers

Samenwerking met HS Zuyd


W. Mijnstreek – Het ICTloket.nl is een internetportaal die gratis informatie en advies biedt over ICT en contractmanagement. Het ICTloket promotieteam brengt tussen 14 november en 30 november een persoonlijk bezoek aan honderden ondernemers in de gemeente Sittard-Geleen-Born.In het korte maar effectieve gesprek, onder leiding van projectleider / directeur Aaron Mulder en content manager Tom Essers, wordt gevraagd welke vragen en problemen er nu eigenlijk spelen op  ICT-gebied (alles wat met internet, computers en communicatie te maken heeft) bij de ondernemers en welke informatiebehoefte ze hebben. Het ICTloket wil ondernemers gratis informatie aanbieden en maakt op basis van deze informatie het internetportaal zo actueel mogelijk.Limburgse MKB’ers kunnen zich gratis registreren en kunnen gratis ICT-gerelateerde vragen stellen aan de vraagbaak op www.ICTloket.nl. Het ICTloket is een bijzonder provinciaal opererend samenwerkingsverband tussen onderwijs (Hogeschool Zuyd, Expertisecentrum ICT), overheid, diverse branche- en belangenorganisaties en bedrijfsleven.


Samenwerking


Dankzij de samenwerking en de marktgerichte aanpak wordt aan de belangen van bezoekers, bedrijven, onderwijs en overheid voldaan. Via het ICTloket worden vele projecten samen met onderwijs en bedrijfsleven opgezet, waarbij het ICTloket werkt als eerste aanspreekpunt.Informatie


Voor meer informatie kan men www.ictloket.nl bezoeken.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000