Bron: LLTB Nieuwe Oogst, 26 april 2008

ICTloket.nl
De LLTB wijst zijn leden op de mogelijkheden die ICT-loket biedt. Ondernemers kunnen via de website www.ICTloket.nl hun vragen over onder meer ict en marketing gratis voorleggen.
ICTloket.nl is een niet-commerciële offiële en gecertificeerde organisatie die is opgericht om het MKB te helpen. Dit is in samenwerking emt de overheid, onderwijs, branche- en belangenorganisaties, waaronder ook de LLTB.
Met behulp van ICTloket.nl kunnen ondernemers gratis advies inwinnen over bijvoorbeeld het optimaliseren van de website of de zogenaamde zoekmachine-optimalisatie. “Tips kunnen er voor zorgen dat uw bedrijf een toppositie krijgt in zoekmachiens zoals Google en MSN”, zegt LLTB-beleidsmedewerker Harry Kager. “Dankzij die optimalisatie kunnen geïnteresseerden snel uw bedrijf vinden. Dit kan uiteindelijk een positieve invloed hebben op de bedrijfsresultaten en de naamsbekendheid.”
Dit initiatief past volgebns Krager in het streven van de provincie Limburg om meer innovatie in de recreatiesector te bewerkstellingen. Voor meer informatie hieromtrent kunt u kijken op www.ictloket.nl/innovatie.


"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000