Bron: Kamer van Koophandel @brief 25 januari 2006


ICTLoket breidt gestaag uit


Het ICTloket is een soort eerstehulp- en adviesloket voor het bedrijfsleven waar Limburgse mkb’ers (wel of niet ict-bedrijven) gratis informatie en advies krijgen over ict en contractmanagement.


ICTloket.nl bevat momenteel 550 pagina’s, gevuld met een baaierd aan informatie en antwoorden op vragen als: welke software heeft een bedrijf nodig? Welke computers? Welke internetverbinding? Hoe verder met internetmarketing (websites, webwinkels, zoekmachines)? En: is VoIP iets voor mijn bedrijf? Momenteel zijn er 250 geregistreerde leden. Sinds de opening op 16 januari 2005 heeft het loket ruim 46.000 keer bezoek gehad.


In samenwerking met de KvK en L1 radio en tv loop tot 1 april 2006 een speciale actie: ieder vijfde bedrijf (met een handelsregisternummer) dat zich inschrijft bij het ICTloket, kan gratis contractmanagement-producten downloaden ter waarde van € 265,-, zoals onder meer een automatiseringsplan, voorbeeldbrief contractbeëindiging en een contract outsourcing.
 


Bron: Kamer van Koophandel @Brief 25 januari 2006

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000