Bron: Kamer van Koophandel @Brief 14 november 2007


Symposium ‘Computerveiligheid en het mkb’  in kamer van koophandel @brief 14 november 20076. Symposium ‘Computerveiligheid en het mkb’


In het kader van de open dag Kennis in Bedrijf organiseert de faculteit ICT van Hogeschool Zuyd in samenwerking met de KvK en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) het symposium ‘Computerveiligheid en het mkb’.


Tijdens het – kosteloos toegankelijk – symposium vertellen experts van politie, bedrijfsleven en onderwijs over hun ervaringen met onveilige netwerken. Ook worden de resultaten besproken van de scans die Hogeschool Zuyd onlangs uitvoerde bij twintig Limburgse mkb-bedrijven.


Presentaties zijn er van Harry Loozen, algemeen directeur van de KvK Limburg i.o. en Eric Loermans, expert recherche over het belang van beheersing van cybercrime voor het mkb.


Namens de it-dienstverleners gaat Piet Muijtjens (Innervate) in op computerveiligheid voor de zorgsector en spreekt Wim Gordebeke (Intertec) over veiligheid van netwerken. In workshops is er gelegenheid om met experts van de Hogeschool in gesprek te gaan over een aanpak voor het mkb.


Het symposium vindt op 29 november plaats bij Hogeschool Zuyd Heerlen van 9 tot 12 uur. Aanmelden (zo spoedig mogelijk) via [email protected] onder vermelding van naam, functie en bedrijf. Het aantal deelnemers is beperkt.


Zie ook: www.hszuyd.nl/eict

    

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000