Bron: IC3-group Compact Magazine

Het ICTloket heeft ook in onderstaande magazine gestaan, genaamd IC3-group Compact Magazine:
ICTloket in IC3-group Magazine

IC3-group sponsort het ICTloket.nlHet ICTloket heeft als doel het Limburgse MKB (wel en niet ICT-bedrijven) te versterken en de rentabiliteit van het Limburgse MKB te verhogen. Het bedrijfsleven kan informatie verkrijgen over ICT en deze informatie toepassen binnen de bedrijfsvoering van de onderneming. Limburgse MKB’ers kunnen gratis ICT-gerelateerde vragen mailen naar ICTloket.nl.

Studenten, stagiaires en afstudeerders van Hogeschool Zuyd coördineren deze vragen en sturen deze door naar een adviseur of expert van een bij het ICTloket.nl aangesloten ICT-bedrijf.
Klanten van ICTloket.nl kunnen de hulp van zowel Hogeschool Zuyd / Expertisecentrum ICT als ook van de aangesloten ICT-bedrijven inroepen als het gaat om het toepassen van ICT in de eigen organisatie. Voorbeelden: verkenningen van mogelijkheden van e-business, begeleiding bij toepassing van ICT-middelen in bedrijfsprocessen (zoals ERP, CRM, etc), contractmanagement, beveiliging van netwerk-infrastructuren etc. .

De deelnemende bedrijven, sponsoren, adviseurs, expertgroepen en participanten gebruiken het ICTloket.nl als communicatiemedium. Bedrijven en leveranciers die via het loket hun diensten en producten aanbieden verbinden hun bedrijfsnaam via ICTloket.nl aan de Hogeschool Zuyd en gebruiken het ICTloket zodoende ter versterking van hun imago.

Meerdere malen per jaar zullen workshops en presentaties door het ICTloket in samenwerking met de deelnemende bedrijven worden georganiseerd. Een afgeleid resultaat van ICTloket.nl is dat de relatie tussen onderwijs en het bedrijfsleven wordt versterkt. Studenten kunnen meer praktijk ervaring opdoen door bijvoorbeeld de beantwoording van relatief eenvoudige vragen en docenten kunnen onderzoeken uitvoeren dankzij deze marktgerichte organisatie.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000