Bron: Het Infonet van Hogeschool Zuyd
1 miljoen hits op ICTloket

02-11-05 Na de succesvolle opening van ICTloket.nl in februari van dit jaar is het bezoekersaantal op deze internetportaal maandelijks gestegen. Trots melden de medewerkers van het ICTloket.nl dat ze sinds de start meer dan 1 miljoen hits hebben ontvangen. Het aantal bezoekers was gedurende de eerste 8 maanden ruim 32.500. Het aantal hits per bezoeker komt daarmee op 32,00. Dit zijn erg hoge aantallen. Het loket richt zich immers vooral op directieleden en beslissingsmakers van het MKB. Een doelgroep die niet altijd even gemakkelijk te bereiken is, aldus het ICTloket.nl.

Sleutel tot succes

Het ICTloket.nl is een internetportaal die gratis informatie en advies biedt over ICT en contractmanagement. Limburgse MKB’ers kunnen zich gratis registreren en kunnen gratis ICT gerelateerde vragen stellen aan de vraagbaak op www.ICTloket.nl. Het ICTloket is een uniek provinciaal opererend samenwerkingsverband tussen onderwijs (Hogeschool Zuyd, Expertisecentrum ICT), overheid, diverse branche- en belangenorganisaties en bedrijfsleven. Dankzij de samenwerking en de marktgerichte aanpak wordt aan de belangen van bezoekers, bedrijven, onderwijs en overheid voldaan. Via het ICTloket worden vele projecten samen met onderwijs en bedrijfsleven opgezet, waarbij het ICTloket werkt als eerste aanspreekpunt.Grote naamsbekendheid

Een verklaring voor het stijgende aantal bezoekers op het portaal, is dat de naamsbekendheid van ICTloket.nl steeds verder toeneemt. Het ICTloket.nl bedankt daarvoor de media waarin zij voortdurend aandacht krijgen, zoals L1 Radio-TV, Limburg Onderneemt, Kamer van Koophandel Krant, KvK @Brief. Ook bedanken zij de duizenden ondernemers, waarmee zij hebben gesproken tijdens succesvolle stedencampagnes, in onder andere Vaals, Maastricht, Venray en Voerendaal. De initiatiefnemers, deelnemers en sponsoren die zij speciaal willen bedanken voor het vertrouwen in het ICTloket.nl: 

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000