Bron: Het Infonet van de Hogeschool Zuyd 26-09-06
De toekomst van Breedband internet


ICTloket.nl organiseerde een seminar over ‘De toekomst en mogelijkheden van Breedband’ op donderdag 14 september 2006 in Superlativo te Heerlen. Het seminar werd georganiseerd door ICTloket.nl in samenwerking met Gemeente Heerlen, Isilinx, AMR ICT, Xillion ICT Solutions, Essent Kabelcom en Stream Group.

Mogelijkheden Breedband

Dhr. Bert Scharis en Dhr. Maurice Willems van Essent Kabelcom beten de spits af. Zij presenteerden de diverse mogelijkheden die breedband biedt met @Work en City Access. Na de presentatie van Essent Kabelcom was er een korte pauze met hapjes en drankjes. Tijdens de pauze was er de gelegenheid om met personen van de verschillende bedrijven in contact te komen. Na de pauze sprak Dhr. Antoine Hannemann namens Isilinx over onder andere de infrastructuren van breedband. Vervolgens kwamen drie sprekers aan bod die ieder vertelden over een nieuwe toepassing van breedband. Dhr. Tristan Schurgers van AMR ICT presenteerde over Voice over IP en Dhr. Jean Huveneers van Xillion ICT Solutions over application hosting en storage. Ter afsluiting sprak Dhr. Harold van Stipdonk namens Stream Group (MediaMall) over interactieve TV.

TV Limburg

Met een bezoekersaantal van 50 personen is het seminar een succes geworden. Tijdens het seminar zijn er door ICTloket.nl tv opnames gemaakt voor een reportage op TV Limburg. ICTloket.nl is opgericht door Aaron Mulder. Hij studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool Zuyd. Voor meer informatie over de sprekers kunt u contact opnemen met het ICTloket.nl op tel. 045-4000 555

Foto: Dhr. Harold van Stipdonk namens Stream Group (MediaMall)

Een uitgebreide versie van ons verslag met foto’s vindt u hier.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000