Bron: De Trompetter

Het ICTloket heeft in het krantje “De Trompetter” van donderdag 01-12-05 gestaan:
 

ICTloket in De Trompetter | donderdag 01-12-05

ICTloket.nl gaat honderden ondernemers bezoeken in gemeente Sittard-Geleen-Born

Westelijke Mijnstreek –
Het ICTloket promotieteam zal tot en met december een persoonlijk bezoek brengen aan honderden ondernemers in de gemeente Sittard-Geleen-Born. In dit persoonlijk gesprek, onder leiding van projectleider / directeur Aaron Mulder en content manager Tom Essers, zal gevraagd worden welke problemen er nu eigenlijk spelen op  ICT (alles wat met internet, computers en communicatie te maken heeft) gebied bij de ondernemers en waar ze vooral behoefte aan hebben. Het ICTloket wil ondernemers namelijk via internet helpen met hun problemen.
Het ICTloket.nl is een internetportaal waar u gratis informatie en advies  krijgt over ICT en contractmanagement. Limburgse MKB’ers kunnen zich gratis registreren en kunnen gratis ICT gerelateerde vragen stellen aan de vraagbaak op www.ICTloket.nl. Ook kunnen ondernemers ICT projecten aanbieden en zal het ICTloket u op weg helpen. Tevens wordt er in de stedencampagne de nieuwste gratis workshop onder de aandacht gebracht. Deze gratis workshops worden aangeboden door ICTloket, Expertisecentrum ICT, Hogeschool Zuyd.

Het informatieaanbod op het portaal wordt steeds groter en groter. Hierdoor zijn er steeds meer experts en adviseurs betrokken bij het ICTloket die hun expertise via de vraagbaak aan u aanbieden. Het ICTloket is een uniek provinciaal opererend samenwerkingsverband tussen onderwijs, overheid, diverse branche- en belangenorganisaties en bedrijfsleven. Dankzij de samenwerking en de marktgerichte aanpak wordt aan de belangen van bezoekers, bedrijven, onderwijs en overheid voldaan. Het ICTloket realiseert daadwerkelijk kenniscirculatie tussen bedrijfsleven en onderwijs. Via het ICTloket kunnen vele projecten samen met onderwijs en bedrijfsleven opgezet waarbij het ICTloket werkt als eerste aanspreekpunt.

Gratis automatiseringsplan downloaden


Het ICTloket heeft momenteel in samenwerking met de Kamer van Koophandel en L1 Radio-TV een speciale actie voor u lopen. Ieder vijfde bedrijf (met een handelsregisternummer) dat zich inschrijft bij het ICTloket, kan gratis contractmanagement-producten downloaden  t.w.v. € 265,-, zoals o.a. een automatiseringsplan, een voorbeeldbrief contractbeëindiging en een contract outsourcing. Het automatiseringsplan kunt u altijd na gratis registratie, downloaden op www.ictloket.nl.

Aarzel dus niet en surf nu direct naar www.ictloket.nl

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000