Bron: de Kamer van Koophandel website
Zuid-Limburg: ICT-’loket’ voor gratis advies

HEERLEN, 9 januari 2005 – Na woensdag 16 januari kunnen Limburgse mkb’ers met al hun vragen over ict en contractmanagement terecht op www.ictloket.nl. Volgens projectleider Aaron Mulder van initiatiefnemer Hogeschool Zuyd, is het “een soort eerstehulp- en adviesloket voor het bedrijfsleven.”

De portal is gevuld met een baaierd aan informatie en antwoorden op vragen als: welke software heeft een bedrijf nodig? Welke computers? Welke internetverbinding? Hoe verder met internetmarketing (websites, webwinkels, zoekmachines)?

Bedrijven kunnen gratis vragen stellen. Bij meer gecompliceerde vraagstukken of juridische kwesties wordt doorverwezen naar specialisten. Die rekenen uiteraard wel een honorarium. Alle opgeloste problemen worden op de site gezet en zijn voor iedereen toegankelijk. “Op deze manier wordt de kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven daadwerkelijk overbrugd,” zegt Mulder.

De Hogeschool Zuyd heeft het ict-loket in de eerste plaats opgezet om de verschillende opleidingen te verbreden en te verdiepen, en om het mkb te versterken. De Kamer van Koophandel, EFRO en de Provincie Limburg steunen het virtuele loket.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000