Bron: Buurtplein Maastricht


ICTloket op maastricht.buurtplein.nl


Het ICT en Contractmanagement infopunt voor het Limburgse MKB.Het ICTloket is een internetportaal dat dient als laagdrempelig informatie- en adviespunt voor het Limburgse MKB op het gebied van ICT en contractmanagement. Limburgse MKB’ers kunnen via dit internetloket op weg worden geholpen, vragen stellen, advies krijgen of met andere MKB’ers van gedachten wisselen over ICT-onderwerpen en contractmanagement.


Het ICTloket heeft als doel het Limburgse MKB (wel en niet ICT-bedrijven, eindgebruikers) te versterken en de rentabiliteit van het Limburgse MKB te verhogen. Het bedrijfsleven kan informatie verkrijgen over ICT en deze informatie gebruiken binnen de bedrijfsvoering van de onderneming. Limburgse MKB’ers kunnen gratis ICT gerelateerde vragen mailen naar het ICTloket en studenten, stagiaires en afstudeerders beantwoorden deze vragen of sturen deze door naar de betreffende adviseur of expert.

Klanten van het ICTloket kunnen de hulp van het ICTloket inroepen als het gaat om het toepassen van ICT in de eigen organisatie. Voorbeelden: contractmanagement, verkenningen van mogelijkheden van e-business en marketing, begeleiding bij toepassing van ICT-middelen in bedrijfsprocessen (ERP, CRM, etc).


Klik hier om de website van het ICTloket te bezoeken.


Bron: http://maastricht.buurtplein.nl/content/view/486/123

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000