Bron: Brunssum Aktueel april 2006ICTloket.nl bezoekt ondernemers in Brunssum (Gratis informatieportaal voor MKB’ers)


BRUNSSUM – Het ICTloket promotieteam zal tot 14 april een persoonlijk bezoek brengen aan vele ondernemers in Brunssum.


In dit persoonlijk gesprek, onder leiding van directeur Aaron Mulder en content manager Tom Essers, zal gevraagd worden welke problemen er nu eigenlijk spelen op ICT-gebied (alles wat met internet, computers en communicatie te maken heeft) bij de ondernemers en waar ze vooral behoefte aan hebben. Het ICTloket wil ondernemers namelijk via Internet helpen met hun problemen.


Info en advies
Het ICTloket.nl is een internetportaal waar men gratis informatie en advies krijgt over ICT en contractmanagement. Limburgse MKB’ers kunnen zich gratis registreren en kunnen gratis ICT-gerelateerde vragen stellen aan de vraagbaak op www.ICTloket.nl. Ook kunnen ondernemers ICT-projecten aanbieden en zal het ICTloket op weg helpen. Tevens wordt er in de stedencampagne de nieuwste gratis workshop onder de aandacht gebracht. Deze gratis workshops worden aangeboden door ICTloket, Expertisecentrum ICT, Hogeschool Zuyd.

Groter

Het informatieaanbod op het portaal wordt steeds groter en groter. Hierdoor zijn er steeds meer experts en adviseurs betrokken bij het ICTloket die hun expertise via de vraagbaak aanbieden.

Het ICTloket is een provinciaal opererend samenwerkingsverband tussen onderwijs, overheid, diverse branche- en belangenorganisaties en bedrijfsleven.

Dankzij de samenwerking en de marktgerichte aanpak wordt aan de belangen van bezoekers, bedrijven, onderwijs en overheid voldaan. Het ICTloket realiseert kenniscirculatie tussen bedrijfsleven en onderwijs. Via het ICTloket kunnen vele projecten samen met onderwijs en bedrijfsleven opgezet waarbij het ICTloket werkt als eerste aanspreekpunt.


Aanspreekpunt

Het ICTloket is het aanspreekpunt voor het (Limburgse) MKB met betrekking tot vraag en antwoord op het gebied van ICT-gerelateerde onderwerpen. Dit zijn onderwerpen zoals: contractmanagement, marketing / webdesign, netwerken / beveiliging, hard- / software, voice over IP, MKB ERP Software, digitale handtekening, Internet providing, digitaal werken, Internet boekhouden, ICT Personeel, ICT opleidingen en cursussen, etc.

ICTloket realiseert kenniscirculatie tussen bedrijfsleven en onderwijs.


Bron: Brunssum Aktueel april 2006

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000