Verslag evenement PSV

Het evenement over Interne en Externe communicatie
Op 31 mei 2011 heeft het evenement over Interne en Externe Communicatie plaatsgevonden in het Philips Stadion te Eindhoven. Het evenement bevatte twee kennissessies met aansluitend een netwerk- en discussieronde.

De locatie
Er waren circa 60 gasten aanwezig in het Philips Stadion te Eindhoven. Vanuit de skyboxen konden de gasten genieten van uitzicht over het voetbalveld.

Opening en presentaties
Nadat alle gasten gearriveerd waren en hun badges met welkomstmappen in ontvangst hadden genomen opende Aaron Mulder deze informatieve middag. Na afloop van de opening werden de gasten in twee groepen gedeeld over de skyboxen van PSV Young Business club en ING pensioencommunicatie.

Download hier de presentatie van ICTloket.nl

Philip van Uden – Silver Arrows (PSV Young Business Club)
Philip vertelde kort over de PSV Young Business Club.

Niels Keurentjes – Silver Arrows (Interne en Externe Communicatie)
Niels vertelde uitgebreid over sociale media, de do’s en dont’s en hij had o.a. een overzicht van de foto’s van de gasten gepresenteerd, die hij op sociale media had gevonden.

Download hier de presentatie

Maurice Janssen – ING Pensioencommunicatie (Interne Communicatie en Motivatie)
Maurice vertelde uitgebreid over Interne Communicatie en Externe communicatie in relatie tot Pensioencommunicatie. Deze sessie kenmerkte zich door interactie tussen de spreker en de deelnemers.

Download hier de presentatie

Afsluiting en Netwerkborrel
Nadat de twee kennissessies afgelopen waren was het tijd voor de afsluiting van de presentaties. Dit werd gedaan door Aaron Mulder, die alle deelnemers bedankte en een flesje wijn gaf als presentje. Vervolgens opende Aaron Mulder de netwerkborrel waarbij de gasten onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar konden netwerken. De netwerkborrel werd medemogelijk gemaakt door Service Royal.

De foto’s van het evenement kunt u hier bekijken.

Dankwoord:

ING PensioencommunicatieMaurice Janssen – [email protected]
Silver ArrowsPhilip van Uden – [email protected]
Service Royal
Sebastiaan Bams – [email protected]
Edison AV
Marco Stijnen – [email protected]
Martin MunozMartin Munoz Fotografie – [email protected]

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement