Verslag evenement Bedrijven Kontakt Dagen 2010

Op woensdag 13 oktober heeft ICTloket.nl een evenement georganiseerd met als doel het delen van kennis over ondernemen en het onderhouden van netwerken. Het evenement vond plaats op de BKD-Zuid in het MECC te Maastricht. Vooraf waren er ca. 150 aanmeldingen ontvangen. Naast de aanwezigen sloten passerende gasten zich bij de groep aan, die op de beurs aanwezig waren.

Opening
Dhr. Aaron Mulder opende het evenement met een openingsspeech. Hij vertelde over

  • de relatie tussen topsport en ondernemen
  • over het gebruik van internet en ondernemen
  • ondernemen over de grenzen rondom Limburg

Ondernemen=Topsport
Oud voetballer Maurice Graef , die op dit moment presentator is van de SportArena bij TV Limburg, gaf een spetterende presentatie in naam van Zuidstaete. Maurice vertelde dat een bedrijf dat wenst te groeien,  een goede coach nodig heeft en dit bij het bedrijfsleven, net als in de voetbalwereld, hetzelfde geval is. Tevens vertelde Maurice Graef dat een bedrijf een vooraf opgestelde doelstelling nodig heeft om gericht een overwinning te behalen. Als voorbeeld nam hij Nederland in het WK 2010, voorheen had de club onvoldoende een doelstelling. “Ze zagen wel hoever ze zouden komen”, vertelde Maurice Graef. Maar afgelopen jaar hadden ze wel een doelstelling, namelijk zo hoog mogelijk komen bij het wereldkampioenschap. Als een bedrijf dit ook zo zou doen, komen ze hoger dan gedacht, want dan streeft het bedrijf naar de topprestatie.

Ondernemen in Limburg
Dhr. Sinkiewicz en mevr. Hesen spraken in naam van Sinkiewicz Gerechtsdeurwaarders. De presentatoren spraken over ondernemen in Limburg. Ook spraken de presentatoren over de verschillen tussen Nederlandse en Duitse ondernemers. Als symbool in hun speech speelden ze elkaar de bal toe.

Limburgse Ondernemers en Topsport
Autocoureur Xavier Maassen sprak in naam van Ivengi. Xavier Maassen vertelde over de vergelijkingen tussen ondernemen, topsport en de relatie met internet. De presentatie van Xavier Maassen ging voornamelijk over de techniek van de autosport, het doel, en zijn persoonlijke doel: het winnen van de 24 uurs van Le Mans.

Performance Total Khaos
Tot slot heeft GIBO Groep een performance aangedragen van de streetdance groep Total Khaos. Total Khoas is in 2008 wereldkampioen geworden in Moskou en hieronder kunt u een impressie verkrijgen van het optreden op de BKD-Zuid.

Netwerkborrel
Ter afsluiting van het evenement heeft er een netwerkborrel plaatsgevonden.

Dankwoord
Zuidstaete: Maurice Graef, Walter de Moor – 06 51 19 71 55
Sinkiewicz: Jos Sinkiewicz, Gabriele Hesen – 043 326 05 55
Ivengi: Xavier Maassen, Guido Wintjens – 043 8509090
GIBO Groep: Total Khaos, Bert Willems – 043 3253535
Mecc Maastricht: Fieke Kersten – 043 3838383

De foto’s van het evenement kunt u hier bekijken.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement