Verslag BKD 13 oktober BKD Limburg Zuid – Topsport Limburg Paviljoen

Dinsdag 13 oktober 2009 hebben ICTloket.nl en Hensgens op de BKD Limburg Zuid een gratis evenement georganiseerd met aansluitend een netwerkborrel. Dit vond plaats in het MECC te Maastricht. Er waren circa 100 bezoekers constant aanwezig bij de presentaties. Ook enkele sponsoren waren aanwezig, hoofdsponsor Unit 4 Agresso en DrukwerkDiscounter.com.

Streetdance
Er waren een zestal meiden aanwezig die twee keer een streetdance optreden hebben uitgeoefend. Deze meiden kwamen uit Kerkrade en op het wereldkampioenschap zijn ze zesde geworden. Het was een knap stukje werk dat ze daar lieten zien, de geografie was zeer goed. De bezoekers waren geamuseerd met hun streetdance uitoefening. Daarop volgde dan ook een daverend applaus.

Van 19:00 tot 20:00 uur hadden ICTloket en Hensgens drie sprekers uitgenodigd, die vertelden over topsport en ondernemen. Ondernemen is topsport en topsport is ondernemen. De drie sprekers waren:

Tom Coronel
Tom Coronel
koffiediscounter.nl
Xavier Maassen
Xavier Maassen
xaviermaassen.nl

Luigi Melis
luigitaekwondo.com

Xavier Maassen
In 1996 begon Xavier Maassen zijn carrière met karting, in 2000 is hij met autosport begonnen in de Formule Ford. En tegelijk met zijn racecarrière behaalde hij ook een diploma International Business aan de universiteit in Maastricht. Nadat hij eerst derde was geworden in de Junior Formule Ford Winter Series behaalde hij ook nog twee Belgische titels en werd Xavier Maassen vice-Beneluxkampioen in 2002. Ook won hij nog eens de Zolder Touring Cup met een Renault Clio. In 2004 werd hij Vice-Beneluxkampioen in de Formule Renault. In 2009 werd Xavier Maassen 2e in de LM GT1-klasse bij de 24 uur van Le Mans.

Tom Coronel
Tom Coronel vertelde dat het racebloed in hem niet zomaar ergens vandaan is komen waaien, zijn vader is motorracer geweest. Het is mij met de paplepel in gegoten vertelde Tom Coronel. Tom Coronel heeft gepresenteerd dat hij verschillende webshops in zijn bezit heeft/had en dus naast coureur ook internetondernemer is. Tom Coronel had o.a. drie vragen aan het publiek gesteld en diegene die de vraag als eerste goed had, kreeg een boek “Tom Coronel Autocoureur in 30 stappen”

Luigi Melis
Luigi Melis is de trotse eigenaar van Olympic Taekwondo Maastricht. Deze sportschool deze is gevestigd in Maastricht op de Opalinestraat. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring met Taekwondo. In 1981 wist Luigi Melis het Open Nederlands Kampioenschap op zijn naam te schrijven, dit was zijn eerste overwinning van zijn carrière. Luigi Melis heeft deel genomen aan veel nationale, regionale en internationale toernooien. Zo was hij o.a. van de partij bij de wereldkampioenschappen in 1982 te Equador en de landen treffen van Nederland- Korea dat plaats vond in 1984 en 1987. Luigi Melis heeft na zijn presentatie over ondernemen en topsport een spetterende demonstratie gegeven met zijn demonstratieteam. De demonstatie was zeer indrukwekkend. Van stijl vechten, planken breken tot appels van mespunten aftrappen.

Dankwoord ICTloket.nl aan partners
Om 20:30 uur werden vijf bloemstukken uitgereikt aan:

  • Xavier Maassen – Corvette
  • Tom Coronel – Seat Racing
  • Luigi Melis – Olympic Taekwondo
  • Geert Ruigrok – Topsport Limburg
  • Rachelle Hensgens – Hensgens Mobiliteitsgroep

Op het paviljoen op de Bedrijven Kontakt Dagen Zuid Limburg was een pianist aanwezig, een band met zangeres en o.a. een DJ bij de Red Bull Hummer.

Het waren zeer geslaagde presentaties en demonstraties met aansluitend een netwerkborrel, die gesponsord werd door o.a. Leeuw Bier. Bij de ICTloket netwerkborrel waren de gasten gezellig aan het socializen en netwerken onder het genot van drankjes en hapjes. De hapjes smaakte goed en het hele paviljoen was innovatief in een beursconcept. Vooral de uitstraling, belichting, gezelligheid, unieke sprekers en de netwerkborrel maakte het geheel uitzonderlijk.

De sprekers waren georganiseerd door het team van ICTloket.nl en Hensgens Mobiliteitsgroep. Deelname van ICTloket en Hensgens aan het paviljoen maakte het geheel compleet, met ook de WTCC wagen van Tom Coronel en Rob Kamphuys – SEAT Racing.

Klik hier om de foto’s van de beurs te bekijken
Klik hier om de foto’s van het Topsport Limburg Paviljoen te bekijken

Met dank aan de sponsor:

Unit 4 Agresso
Postadres:
Postbus 102
3360 AC Sliedrecht
Bezoekadres:
Stationspark 1000
3364 DA Sliedrecht
Tel: +31 (0)18 444 44 44
Fax: +31 (0)18 444 44 45
www.unit4agresso.nl
[email protected]
Hensgens Mobiliteitsgroep
+31 (0)4 336 328 80
www.hensgens.nl
[email protected]
"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement