Educatief project NFTE

Op 13 en 16 december 2010 heeft ICTloket.nl (Directeur Aaron Mulder) binnen een gezamenlijk educatief project van het bedrijf NFTE (Luc Goossens) en het Regionale Centrum van de Expertise Rhein-Meuse (RCE Rhein-Meuse, VN-Universiteit) een presentatie verzorgd aan de ca. 200 leerlingen van het VWO Trevianum te Sittard.

Het doel van dit evenement was om te vertellen over ondernemerschap, de ervaring en het creatieve proces. De presentatie belichte diverse onderwerpen zoals de 3 d’s; Duren, Dromen en DOEN, maar ook risico’s, de voor- en nadelen, evenementen van ICTloket.nl, de plannen, zakelijke relaties, de rol van sociale media (LinkedIn, Twitter, Facebook, Hyves) etc….

In de presentatie werd ook een kort filmpje van BizBoomerz getoond. Jonge ondernemers vertelden over hun bedrijf daarin.

De leerlingen hadden de mogelijkheid om deel te nemen, door interactie en door het beantwoorden van vragen. De communicatie was levendig en interessant. Deze gebeurtenissen zijn van groot belang in de opleiding van studenten/leerlingen, omdat ze op deze manier mogelijkheden hebben om informatie direct van ondernemer te krijgen, vragen te stellen, zakelijke contacten en inspiratie kunnen opdoen, die nuttig kunnen zijn in de toekomst. We kunnen vertellen dat de bijeenkomst productief was en wellicht tot meer projecten zal leiden, in de gezamenlijke activiteiten met RCE Rhein-Meuse en NFTE. De leerlingen hadden een daverend applaus gegeven.

De foto’s kan u hier bekijken.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement