ICTloket.nl viert 20e verjaardag (2004 – 2024)

Wij willen onze waardering uitspreken naar al onze relaties, teamgenoten, opdrachtgevers en duizenden event bezoekers. Hieronder volgt een impressie van de afgelopen 20 jaar.

Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl): “Wij zijn gestart als pioniers op het gebied van online marketing en hebben vele bedrijven en organisaties geholpen met succesvolle online marketing- en innovatiestrategieën. Hierdoor hebben zij enorme bezoekersaantallen en maximale verkoopresultaten kunnen realiseren. Daarnaast hebben we door het organiseren van kennisdeling- en netwerkevenementen een uitgebreid netwerk opgebouwd met duizenden deelnemers en diverse businesspartners. Met de voortdurende technologische ontwikkelingen en een sterke focus op kwaliteit, innovatie en educatie zal ictloket.nl ook in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen in de digitale wereld.


Het internet heeft zich in de afgelopen 20 jaar snel ontwikkeld. De snelheid van internetverbindingen is toegenomen, het aantal gebruikers is exponentieel gegroeid en nieuwe technologieën zoals sociale media en artificial intelligence zijn ontstaan. De stedencampagnes van het loket waren een service (en promotietool) waarbij steden en gemeenten werden bezocht en ondersteunt bij het inzetten van ICT en digitalisering. De laatste 10 jaar heeft ICT loket zich met name gericht op projectmanagement en platformen gerealiseerd in Europa, Azië en Zuid-Amerika (waaronder Caraïbische eilanden).

admin
27/07/2023; 17:14