Verkoop van defensiewoningen in de wijk Grote Berg op Curaçao

Den haag, maandag 14 september 2020. Het Rijksvastgoedbedrijf gaat wederom een aantal defensiewoningen verkopen. Het gaat om acht woningen in de wijk Grote Berg op Curaçao. Het Rijksvastgoedbedrijf is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van de Staat der Nederlanden en is belast met het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van het vastgoed van de Nederlandse Staat én verkoopt deze als het vastgoed niet meer nodig is.

In 2016 werden de eerste overtollige defensiewoningen verkocht. De verkopen gebeurde via openbare vrijwillige veilingen ten overstaan van een notaris op zowel Aruba als Curaçao. Nu staat op Curaçao inmiddels verkoop nummer zeven op het programma. De acht woning zijn keurig opgefrist en klaar voor de verkoop. Zeven van de acht woningen liggen in een hofje aan de “Kaya Arembos” met de nummers 6-8-10-12-14-16-18 en één aan de nabijgelegen weg “Kaya Balinja” met huisnummer 21. Alle te verkopen vrijstaande woningen liggen op ruime kavels.

Verkoopinformatie
Op donderdag 1 en dinsdag 6 oktober is gelegenheid om de woningen te bezichtigen. De veilingdagen zijn op vrijdag 6 en 13 november bij Fung-A-Loi & Samandar notarissen. Alle informatie over de verkoop, veiling en de woningen is op de website www.caribbean-houses.com beschikbaar en er zijn diverse inhoudelijke stukken te downloaden. Updates zijn ook te volgen via Facebook.

Bezoek www.Caribbean-Houses.com voor meer informatie.

admin
14/09/2020; 12:21