Fietsvakanties van Clips Mallorca Cycling

Maastricht, maandag 6 juli 2020. Clips Mallorca Cycling is weer begonnen met het verzorgen en uitvoeren van fietsreizen op Mallorca. Veel hotels zijn weer geopend en ook vliegen is weer mogelijk.

Het reisadvies voor veel Schengenlanden is versoepelt van code ‘oranje’ naar code ‘geel’ en dit betekend dat er weer gevlogen mag worden, maar dat mensen wel oplettend moeten zijn. “De aanmeldingen komen weer binnen, je merkt dat mensen hun jaarlijkse fietstrip in het voorjaar gemist hebben”, aldus Luc ten Haaf (directeur Clips Mallorca Cycling).

Maatregelen in Mallorca
Mallorca is onderdeel van de Balearen, een groep Spaanse eilanden. Op de Balearen is het aantal besmetting gedurende de Corona crisis zeer laag gebleven, waardoor het een relatief veilige vakantiebestemming is. Daarnaast zijn de medische voorzieningen in Mallorca van hoog niveau. Ook zijn er strikte maatregelen genomen om de veiligheid tijdens de reis te vergroten, zo zijn bijvoorbeeld mondmaskers in het vliegtuig verplicht en dient men vooraf een veiligheidsverklaring in te vullen.

“Bij ons van Clips Mallorca Cycling zijn er onder andere looplijnen aangebracht en is er maar een maximaal aantal gasten tegelijkertijd welkom in de winkel. Fietsen in groep mag op Mallorca, maar wel met anderhalve meter afstand”, aldus Luc ten Haaf (directeur Clips Mallorca Cycling).

Verzekeren en vliegen
“Het goede nieuws is dat de reis- en ziektekostenverzekeringen gewoon geldig zijn bij code geel, maar er wordt wel gevraagd om waakzaam te blijven. Wanneer code ‘geel’ toch zou veranderen in code ‘oranje’ dient men zelf terug te keren naar huis. De luchtvaartmaatschappijen verwachten dat circa 40 tot 70% van de vluchten in juli doorgang kan vinden en zijn optimistisch over het verdere verloop gedurende de zomer. Vanaf augustus is het de bedoeling om verder op te schalen”, aldus Luc ten Haaf.

Over Mallorca Cycling
“In 2009 zijn wij begonnen met ons eerste fietsavontuur. Met dank aan onze inmiddels jarenlange ervaring weten we precies hoe we jou mee kunnen nemen op dit avontuur. We kennen de geheime plekjes van Mallorca als geen ander en laten je kennis maken met het eiland via bijzondere fietsroutes. Tevens bieden we je een handig overzicht met de nieuwste fietshotels en de beste prijzen. Ontdek diepe kliffen, romantische dorpjes of bewonder de kust met een mountainbike, wielrenfiets of juist met de e-bike. Samen kijken we naar de beste opties voor jou”, aldus Luc ten Haaf.
Minderbroedersberg 5
6211 LK Maastricht (NL)
Telefoon: +31 (0)85 303 2829
Calle Vaixell 2
07610 Palma, Islas Baleares (ES)
Telefoon: +31 (0)6 4015 1393
Facebook: Clips Mallorca Cycling

Fotografie met dank aan Clips Mallorca Cycling:

admin
06/07/2020; 08:33