Uitstel van evenementen ivm corona virus

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen in verband met het corona virus aangekondigd en alle evenementen zullen tot nader bericht geen doorgang vinden. In tegenstelling tot vorig jaar zal een deelname van ICTloket.nl aan LimburgLeads 2020, in het MECC te Maastricht, tenminste voorlopig niet plaatsvinden. MECC Maastricht wordt door het Maastricht UMC+ tijdelijk als noodhospitaal ingericht. Het noodhospitaal biedt in eerste instantie plaats aan zo’n 250 bedden. Lees verder op de website van het MECC over de events en corona virus updates. Vorig jaar had op woensdagmiddag 15 mei de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” plaatsgevonden. Deze paneldiscussie was een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht.

“Tijdens de paneldiscussie hebben we de tientallen jaren kennis en ervaring van de panelleden vertaald naar concrete cases van digitale transformaties en groeistrategieën waarbij Artificial Intelligence, Blockchain, Compliance en andere (disruptieve) technologieën worden ingezet”, aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl).

Bekijk het fotoverslag van LimburgLeads 2019. Met dank aan Kenneth Tan Fotografie.

admin
01/04/2020; 15:48