Update paneldiscussie 15 mei met PwC op Limburg Leads MECC Maastricht

Graag nodigen wij u uit op woensdagmiddag 15 mei om (kosteloos) deel te nemen aan de paneldiscussie “Groeien en innoveren door Digitale Transformatie & Disruptieve Tech” van 16.00 tot 17.30u. Deze paneldiscussie is een onderdeel van Limburg Leads in MECC Maastricht.

Update paneldiscussie: PwC
- Ron Martinek van PwC: “Digitale transformatie gaat niet over het pushen van technologie, het vergt allereerst leiderschap die het goede voorbeeld en executie laat zien. Ik zal een aantal businesscases van succesvolle digitale transformaties toelichten volgens ons d.quarks model”.
- Daniel Hoogstraate van Materialise: “Met bijna 30 jaar ervaring en ruim 2.000 medewerkers wordt Materialise tot een van de marktleiders in de 3D-printingindustrie gerekend. De laatste 10 jaar speelt het bedrijf een actieve voortrekkersrol in het gebruik van 3D-printing als productietechnologie”.

De paneldiscussie zal plaatsvinden tussen 16.00 en 17.30 uur in het Euregio Theater gedurende de eerste event-dag. Er kunnen slechts 80 deelnemers aan dit event deelnemen dus meld u snel aan.
De eerste ca. 30 aanmeldingen zijn al ontvangen! Indien u zich reeds heeft aangemeld, dan kunt u deze mail ter informatie beschouwen.

Op welke wijze kan uw organisatie verder groeien en innoveren met behulp van Digitale Transformatie & Disruptieve Technologie?
“Tijdens de paneldiscussie gaan we de tientallen jaren kennis en ervaring van de panelleden vertalen naar concrete cases van digitale transformaties en groeistrategieën waarbij Artificial Intelligence (Big Data, Internet of Things, Social Media, Mobile, Business Intelligence), Blockchain (Transparency, Smart Contracts, Advanced Analytics), Compliance (IE Legal) en andere (disruptieve) technologieën worden ingezet”, aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Aaron zal als dagvoorzitter de discussie leiden vanuit zijn ervaring met digitale transformaties in het bedrijfsleven en de overheid. Tom Herberighs (Business Development Director) zal namens TCC The Computer Company deelnemen aan de paneldiscussie. Naast TCC The Computer Company zal Laurens Thissen van T-IP Legal vanuit het belang van compliance plaatsnemen in het panel. Andere panelleden zullen nog bekend worden gemaakt.

Aanmelden en deelnemen
Wilt u deelnemen als gast (kosteloze entreekaart) aan de paneldiscussie, of als businesspartner participeren, neem dan direct contact op met ICTloket.nl. Meer informatie en aanmelden: www.ictloket.nl/evenementen Participeren als businesspartner (spreker en/of stand): www.ictloket.nl/contact/

Limburg Leads 2019
Op 15 en 16 mei is MECC Maastricht het zakelijk epicentrum van de Euregio. Niet alleen is het de plek om succesvolle ondernemers en sprekers te ontmoeten, het is ook twee dagen lang het kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en health. Beide dagen kunt u ICTloket.nl en de partners vinden op beursplatform.

Netwerkborrel
Aansluitend aan de paneldiscussie vindt een netwerkavond plaats van Limburg Leads met een eigen thema en culinaire invulling. Indien u hieraan wilt deelnemen dan kunt u via de website van Limburg Leads uw ticket bestellen. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op de website van Limburg Leads.

Paneldiscussie:
Tom Herberighs – Business Development Director: The Computer Company
Laurens Thissen – Legal IE / IT / Pivacy / Media: T-IP Legal
Ron Martinek – Digitale Transformaties: PwC Digital
Daniel Hoogstraate – 3D Printing: Materialise
Meer sprekers zullen nog bekend worden gemaakt.
Dagvoorzitter: Aaron Mulder – Digital Transformation (directeur ICT Loket)
Meer informatie en aanmelden: ictloket.nl/evenementen

admin
02/05/2019; 14:54