12.000 volgers op Instagram profiel: Marketingpioneer

Onlangs is de 12.000ste volger ontvangen op het Instagram profiel van Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Volg het profiel van Aaron Mulder voor zijn reisverslagen en o.a. foto’s van (zakelijke) events. Het profiel van Aaron Mulder op Instagram gebruikt hij om te experimenteren wat goed of minder goed werkt op het verkrijgen van reacties, volgers en persoonlijke berichten. Niet alle vertoonde objecten op zijn profiel zijn eigendom van Aaron uiteraard. Aaron werkt voor het maken van foto’s regelmatig samen met zijn netwerk en hierdoor kunnen bijvoorbeeld exotische bolides of andere objecten onderdeel uitmaken van de foto’s. Neem Aaron zijn Instagram hobby dus met een spreekwoordelijk korreltje zout en wilt bezoekers laten genieten van zijn reisverslagen in Europa, Azië en o.a. het Caribisch gebied. “Het gebruik van een professionele camera in combinatie met verre reizen werkt perfect om interessante en uitdagende foto’s te maken”, aldus Aaron Mulder.

Volg het profiel: https://www.instagram.com/marketingpioneer/

Wat werkt goed voor het realiseren van veel likes en volgers:
- exclusiviteit
- gezichten
- andere culturen
- heldere blauwe luchten
- avontuur
- posten in de ochtend
- max. 2 posts per dag
- max. 25 hashtags
- etc.

Wat werkt minder goed voor het realiseren van likes en volgers:
- grijze lucht
- foto’s zonder mensen
- meer dan 25 hashtags
- teveel posten (mensen haken af)
- vage of blurry foto’s
- na 21.00 uur posten
- etc.

Volg het profiel: https://www.instagram.com/marketingpioneer/

admin
28/03/2019; 13:49