15 mei ICTloket.nl Discussiepanel op Limburg Leads: Digitale Transformatie & Disruptieve tech (Big Data, IoT, AI, Bl, etc.)

Op 15 en 16 mei 2019 vindt in MECC Maastricht de eerste editie van Limburg Leads plaats: een groots opgezet, grensoverschrijdend event, waar netwerken, kennisdeling en het genereren van nieuwe business centraal staan. Beide dagen kunt u ICTloket.nl vinden in de open presentatieruimte.

15 mei discussiepanel: Digitale Transformatie & Disruptieve tech (Big Data, IoT, AI, Bl, etc.)
Op de 15e zal het ICTloket.nl discussiepanel gaan plaatsvinden over Digitale Transformatie & Disruptieve tech (zoals Big Data, Internet of Things, Artificial Intelligence, Social Media, Mobile, Business Intelligence, Blockchain, IE Legal, etc.).

Limburg Leads:
Twee dagen lang is MECC Maastricht hét netwerkplatform en kennishub van de Euregio rond actuele thema’s zoals circulariteit en duurzaamheid, digitalisering, health en talent. Kennisoverdracht gebeurt middels verschillende presentaties met inspirerende topsprekers en succesvolle ondernemers, workshops, paneldiscussies en masterclasses.

Meer info over het event van ICTloket.nl op 15 mei zal spoedig volgen via de evenementen pagina.

admin
05/03/2019; 13:29