Quick-scan HRM & CRM van Perfection Automatiseringen

“Met meer dan 13 jaar Exact Synergy ervaring, vanuit zowel de gebruikers- als consultancy invalshoek, kan ik een boost geven in het optimaliseren van uw Synergy omgeving middels een quick-scan. Denk dan aan Social Collaboration, Synergy Workspaces, optimaliseren HRM (instroom, doorstroom, uitstroom, KPI’s, verzuim, uitgifte activa, studie cq. opleiding, ..) en CRM processen (relatiebeheer, afspraken, contractbeheer, financiele overzichten zoals openstaande posten, salesfunnel, lopende offertes, consolideren van gegevens, ..”, aldus Patrick Terhorst van Perfection Automatiseringen. Plan een afspraak via: +31 (0)13 536 20 60.

Lees verder via de link: https://www.perfection.nl/nieuws/id%3A273/Gebruikers+staan+centraal+in+revolutionaire+IT+landschappen%2C+in+gesprek+met+Patrick+Terhorst

admin
18/12/2018; 12:54